Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Hyr egen helikopter - Exklusiv Helikoptertur

Hyr egen helikopter - Exklusiv Helikoptertur

Hyr en egen helikopter i Stockholm och bjud med vännerna eller din käraste på en sightseeing-upplevelse utöver det vanliga!Sveriges huvudstad är helt unik i sitt slag vad gäller dess rikedom av vatten. På marken kan det vara svårt att förstå att i stort sett hela staden är uppbyggd på öar, men när du sitter i helikoptern ovan Stockholm blir bilden glasklar.

  • 30 minuter flygtid med egen helikopter i Stockholm
  • Privat helikopter för upp till 3 passagerare
  • Njut av vacker utsikt och en oförglömlig upplevelse

Att flyga helikopter över Stockholm, vår huvudstad är en otroligt rolig och spännande upplevelse som du har med dig i minnet för resten av livet.Upplevelsen startar på Bromma flygplats där du och dina vänner samlas och får en genomgång av hur helikoptern fungerar. Därefter lyfter ni upp till ca 1500 fot (457 m) för att påbörja inflygningen mot vår huvudstad. Turen går runt Stockholm och ni kommer att få ser stora delar av huvudstaden. Ni får se kända byggnader, fina grönområden och otaliga kanaler, fjärdar och sjöar.

Upplevelsen är lika rolig och spännande för en inbiten stockholmare som för en hitrest turist. Ta chansen och hyr en egen helikopter i Stockholm idag!

4495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.