Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Häringe Slott - Weekend för två

Häringe Slott - Weekend för två

Upplev en Weekend för två på Häringe Slott! Helt nära Stockholm hittar ni denna pärla till slottshotell. Perfekt om ni söker en avkopplande och spännande weekendupplevelse!

  • Boende i Deluxe-rum på Häringe Slott
  • Afternoon Tea vid ankomst
  • Trerätters middag med vinpaket inkluderat
  • Slottsfrukost

Häringe Slott har haft en lång rad intressanta ägare som alla satt sin speciella prägel. Under århundradena har det investerats stora summor på mer eller mindre galna idéer som till exempel Sveriges första utomhuspool med dåtidens olympiska mått med tillhörande rutschkana från badrummet på andra våningen, en underjordisk gång till de besökande damernas flygel så att de torrskodda kunde ta sig till slottet utan att förstöra frisyrerna. Häringe Slott har även antika väggpaneler hitsmugglade från drottning Marys slott i Skottland och nu senast i raden ett toppmodernt restaurangkök byggt enligt slow food-kulturens filosofi.

Under er ståndsmässiga weekend på Häringe Slott bor ni i bekväma rum, inrymda i slottets flyglar och njuter av en inbjudande afternoon tea-buffé, en utsökt komponerad trerättersmeny med ett perfekt avvägt vinpaket till, en maffig slottsfrukost och en magnifik miljö. Ett komplett weekendpaket!

c/o Hotels som driver Häringe slott har den högsta ambitionsnivån i allt som rör deras hotellverksamhet. Alla deras svenska hotell är Svanenmärkta och de värnar generellt mycket om miljön. Samtidigt förespråkar de att gästerna under sin rofyllda vistelse ska njuta av livet, ’som det alltid borde vara’. Och det är omöjligt att göra annat här, på Häringe Slott.

Köp upplevelsen Häringe Slott - Weekend för två till dig själv eller som present redan idag!

4290 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.