Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Gör din egen parfym

Gör din egen parfym

Prova på att göra egen parfym! Bli din egen parfymdesigner och gör din egna unika parfym som doftar - du!

Välkommen till en unik möjlighet att göra egen parfym - alldeles unik och anpassad för dig. Här bjuds på en halvdag med inspiration och vägledning i dofternas världar. Under professionell vägledning av en handledare skapas din doft samtidigt som du får en avkopplande upplevelse som bjuder på oväntade doftassociationer och överraskande slutsatser!

  • Lär dig om parfym och dofter
  • Forma och gör dinpersonliga parfym, 5 ml
  • Din parfymflaska får du vid upplevelsetillfället

Skapa egen parfym inleds med att du får ta ställning till ett antal högkvalitativa och naturliga dofter. Du sorterar sedan dina doftupplevelser och bestämmer dig för vilka dofter som tilltalar dig. Dofterna utvecklas under tiden du är där varför du kan komma att ändra dig och sortera om under utprovningens gång - det kan ta lite tid att göra egen parfym, om den ska bli perfekt.

När du valt ut dina doftkomponenter, fortsätter Skapa egen parfym med en spännande fas där komponenternas harmoni undersöks. Kanske behövs en varmare doftkomponent för att uppnå balans? Kanske bör en kryddigare ton tas bort för att finna samklang i din parfym? När du är helt nöjd blandas din doft i parfymlaboratoriet och numreras. Nu har du en helt unik doft som du själv komponerat att ta med dig hem. Ditt unika nummer lagras i en databas som gör att din parfym kan skapas åt dig igen!

1095 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.