Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Fördjupa dina vinkunskaper

Fördjupa dina vinkunskaper

En vinprovning kan säga mycket, men det finns fortfarande mycket mer att lära! Den här upplevelsen att kommer fördjupa dina kunskaper och att göra ett val av vin till fredagsmiddagen kommer att blir betydligt lättare.

  • En djupdykning i vinets värld
  • 2 vinprovning, både vitt och rött
  • Diplom

En erfaren sommelier kommer leda er genom denna 4-timmars kurs i mysiga lokaler i Gamla stan. Vi går igenom bland annat vintillverkning, olika druvor, olika vintyper, provningsteknik, kvalitetsklassificeringar och hur man kombinerar vin och mat på bästa sätt.

Under kvällen hålls det två vinprovningar, en för röda viner samt en för vita viner. Det kommer ge er en bred bild av olika vintyper och vad som passar till olika mattyper.
Den här kursen ger dig kunskaper för livet som gör det lättare och roligare att välja vin till framtida middagsbjudningar.

Upplevelsen riktar sig till dig som gillar vin men vill lära dig mer. Du behöver inte ha några särskilda förkunkaper utan bara ett ett intresse av att lära mer.


1350 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.