Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Dryckes och Chokladprovning

Dryckes och Chokladprovning

Möjligheterna att kombinera dryck med choklad är många, vilka du får ta del av på vår Dryckes och Chokladprovning! Efter en god middag, eller en bitande kall vinterpromenad, kommer denna kunskap mycket väl till pass; den perfekta kombinationen av en god dryck och en chokladbit med väl avvägd beska och sötma. Denna Dryckes och Chokladprovning Stockholm lär du dig just detta, en kunskap som följer dig resten av livet.

  • Provsmakning av olika drycker (alkoholhaltiga)
  • Provsmakning av olika sorters choklad
  • En grundkurs i hur ni kombinerar dessa två på bästa sätt
Under en kväll kommer ni att få prova ett antal drycker med olika karaktärer. Ni får även uppleva hur olika sorters choklad blir fulländade i kombination med rätt dryck.Förutom olika smakupplevelser gör vi en djupdykning i chokladens fantastiska värld och kunskap om olika dryckers effekt på choklad.Denna uppvelse passar i princip alla olika människor, detta är något alla har nytta av.Kunskap är till för att delas!

Vi kan lova att era framtida gäster kommer att vara på gott humör efter att ha fått ta del av era nya kunskaper ni fått genom Dryckes och Chokladprovning!

595 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.