Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Djupvik Hotell - Weekend på Gotland för två personer

Djupvik Hotell - Weekend på Gotland för två personer

Djupvik Hotell på Gotland - Upplev en lyxweekend för två! Redan att vara på Gotland är en annorlunda upplevelse – mitt i Östersjön ligger denna pärla till ö, full av fornminnen, underbara havsvikar och en helt egen kultur! Ni kan på egen hand ”göra ön” och sedan vila upp er på Djupvik – eller så stannar ni på detta underbara lyxhotell hela er lediga weekend. Vad mer än exklusiv avskildhet, god mat och hänförande vyer behöver man egentligen? Koppla av och glöm alla måsten under er weekend här!

  • 1 natt i dubbelrum, fredag-lördag eller lördag-söndag
  • Frukostbuffé på Djupvik Hotells terrass
  • Lån av cykel, tillgång till pool och strand
  • Trerättersmiddag, öl och vin


Alla rum påDjupvik Hotell har givetvis havsutsikt, är ro- och stilfullt inredda och har en egen terrass där ni kan vila med blicken mot horisonten. Djupvik är ett lyxhotell i många bemärkelser. Även måltiderna på Djupvik är speciella … Frukosten intar ni i sköna soffor på hotellets terrass med svårslagen utsikt mot havet. Under er weekend här serveras ni också välsmakande trerättersmiddagar – baserade på säsongens allra bästa råvaror!

Rådet ”att leva här och nu” är lätt att följa under en weekend på ett lyxhotell av Djupviks kaliber. Låna en hotellcykel och njut av naturens dofter. Ligg vid poolen och ta en drink. Lyssna på vågornas rullningar. Beskåda världens kanske vackraste solnedgångar. Och runda av en perfekt dag med ett kvällsdopp i havet. På detta unikt exklusiva lilla lyxhotell upplever ni en weekend nära naturen och med alla bekvämligheter inom räckhåll. Det kan inte bli bättre!

Köp upplevelsen Weekend för två på Djupvik Hotell till dig själv eller som present redan idag!


3995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.