Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Cocktailkurs för två

Cocktailkurs för två

Följ med bakom bardisken och lär dig blanda cocktails som proffsen på krogen! Under cocktailkursen kommer ni att under en kväll att få lära er grunderna i hur proffsiga drinkar blandas. Vi kommer lära dig allt ni behöver veta för att enkelt kunna tillreda lika snygga och välSmakande cocktails som ute på krogen.
Ni kommer att få lära er grundläggande drinkkunskaper och ta del av historiken kring cocktailepokens uppgång och spridning. Givetvis kommer ni även att få Smaka på klassiska och moderna cocktails på minst fem spritbaser. Möjligheten att hitta era egna nya favoriter för att kunna bygga en bra bas i barskåpet hemma är goda. Kurserna är väldigt populära och i princip alltid fullbokade, så det är en härlig stämning under kvällen.
Under kvällen kommer ni under handledning av ett proffs att få blanda era egna cocktails och få tips samt inspiration om hur ni kan variera dem hemma. Dessutom kommer ni upptäcka att de flesta cocktails går att göra alkoholfria - och riktigt välSmakande!

1480 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.