Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Champagneprovning i Göteborg

Champagneprovning i Göteborg

Lyxa till det med Champagneprovning i Göteborg! Få drycker är så förknippade med glamour som Champagne!Under denna fantastiska kväll tillsammans med vår kunnige expert får du uppleva drycken på ett helt nytt sätt!

  • Provning och jämförelse av Champagne och andra mousserande viner
  • Kunskap om tillverkning och lagring

Champagneprovning i Göteborg börjar med en introduktion där vi får lära oss mer om Champagnens historia och tillverkningsprocess. Vi går igenom druvorna, distriktet, jordmånen klimatet, de avancerade jäsningsprocesserna, lagringen - allt som blir till Champagne!

Vi provar först olika Champagner, där vi jämför färg, smak och mängden bubblor. Därefter provar vi med annat mousserande vin för att se olika skillnader och likheter.

Det här är en väldigt lärorik och lyxig upplevelse som passar så väl för den vana som för den ovana champagnedrickaren. Kanske hittar du en ny favorit? Boka Champagneprovning i Göteborg till dig själv eller ge bort som present redan idag!

650 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.