Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Champagnekväll för två

Champagnekväll för två

Unna dig och en vän en kväll i Champagnens förlovade värld tillsammans med maträtter och välkomponerade smaker! I upplevelsen Champagnekväll för två får du och en vän besöka Nordisk Gastronomis (NOGA) matstudio i Stockholm för att provsmaka två glas av för kvällen särskilt utvalda Champagnesorter, handplockade av restaurangens sommelier.Utöver den goda champagnen bjuds ni på en maträtt var, komponerad av tidigare Årets Kock-vinnarenTomas Diederichsen. Vi vågar lova en gastronomisk upplevelse väl avvägd mot Champagnens smaker!


  • Provsmakning av två för kvällen noga utvalda Champagnesorter
  • Guidning i dryckens smak och historia av restaurangens sommelier
  • Gastronomisk upplevelse - maträtt komponerad av Tomas Diederichsen
  • Upplev NOGA Matstudio - stjärnkockarnas egen restaurang på Kungsholmen i Stockholm
  • Möjlighet att köpa till fler drycker på plats till rabatterat pris

På NOGA Matstudio i Stockholm samsas stjärnkockar från kocklandslaget och sommelierer med expertkunskaper – allt för att kunna erbjuda en så bra upplevelse av Nordisk Gastronomi som möjligt. Det är även här några i kockeliten övar och tränar inför olika nationella och internationella tävlingar.

Under Champagnekvällarna på NOGA erbjuds flera spännande och smakrika Champagner; alla med egen karaktär, estetik och historia. På plats finns restaurangens egen sommelier, för att lära er mer om de olika sorterna och guida er i dryckens magiska värld!

Tillsammans med Tomas Diedrichsens val av måltider och ingredienser med Champagneanpassade smaker vågar vi utlova en riktig helkväll för alla sinnen. Exempel på maträtter som har serverats tidigare är Oxtartar med syltade kantareller, Sveciaostkräm och friterad jordärtskocka och Skaldjursbrioche med pressgurka, rostad lök och salladslök.

Fler rätter och drycker går att köpa till på plats till rabatterat pris om så önskas. Köp upplevelsen Champagnekväll för två till dig själv eller för att ge bort som en lyckad present!

795 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.