Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Åk ribbåt i Stockholm - Rib sightseeing

Åk ribbåt i Stockholm - Rib sightseeing

Åk ribbåt i Stockholm -Följ med på en hisnande rib-sightseeing i Stockholms öppna vatten! Förbered digpå en annorlunda naturupplevelse på vattnet, håll i hatten! Åk ribbåt iskärgården och upplev farten när man susar mellan kobbar och skär med rib-sightseeing.

Påutflykterna med ribbåt i centrala stan kan arrangören visa upp alla Stockholmssevärdheter. Till exempel Vaxholms fästning, Djurgården, Fjäderholmarna,Vasa-museet och Gröna Lund. Vi skräddarsyr dock rib-sightseeingen i Stockholmefter era önskemål

Vår samarbetspartner för rib-sightseeing är flexibla och tillmötesgående vid till exempel företagsevent och kompisgängsom vill åka ribbåt i Stockholm! Så länge vattnet är 0,5m djupt tar båtarna sig framutan problem. I början av turen körs båtarna lite lugnare, men i rafflande toppfart kommer de upp i runt 55 knop. Transport med ribbåt är det både roligaste och mesttidsbesparande alternativet att färdas på vatten.

Arrangören är en avStockholms största när det gäller rib-sightseeing med över 20 års erfarenhet avbåtarna. I Stockholm har arrangören ribbåtar i flera modeller med olika mängdersäten, med möjlighet för bokning av såväl stora som små grupper!

Totalprisetpå 11 995 kr inklusive moms avser 10 personer á 2 timmarsrib-sightseeing.Hör av er för prisförslag gällande att åka ribbåt 1-4timmar i skärgården.

Vi kanta emot grupper på upp mot 300 personer i denna aktivitet, ring oss på08-652 90 00eller maila påinfo@boxexperience.comför mer information. Tveka inte, boka er ribbåt iStockholm och följ med på rib-sightseeing redan idag!

11995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.