Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Afternoon Tea på Hotel Diplomat

Afternoon Tea på Hotel Diplomat

Upplev ett klassiskt Afternoon tea på Hotel Diplomat i Stockholm! Det anrika hotellet på Strandvägen stoltserar med ett av Stockholms bästa och vackraste lägen. Att njuta av aromatiskt te med läckra tillbehör blir nog inte bättre än här, med Nybrovikens vatten glittrande mot dig och livlig båttrafik att vila ögat mot!

  • Afternoon tea på Hotell Diplomat för 2 personer med nybakat bröd och hemgjorda marmelader
  • Hotel Diplomats eget te
  • Ett glas var av husets egen Champagne
  • En smakrik och exklusiv upplevelse
Ni intar Afternoon tea i Hotel Diplomats välbesökta och trevliga bar, med stora fönster ut mot Strandvägen och vattnet. Nybakta scones, hemgjorda marmelader, små delikata snittar och någon sötsak, Hotel Diplomats eget te, ett te med gyllene färg och rökiga toner, resultatet av en blandning av Earl Grey med sju olika kinesiska teer – samt ett glas av husets egen champagne. Visst låter det som en oemotståndlig liten variant av tillåtet frosseri?

Ta med någon du tycker om och njut av denna upplevelse i form av eftermiddagsfika utöver det vanliga! Köp upplevelsen Afternoon tea på Hotel Diplomat till dig själv eller vän redan idag!

890 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.