Presenttips.se logo

Julbloggen: Elins julmys

Bloggfoto saknas

Juliga TraderaFynd! :)

2014-08-19 i Elins julmys
Sitter just nu med Gilmore Girls på dvd med ett avsnitt där första snön faller och jag längtar tills den även kommer hit, även om jag egentligen inte skulle tacka nej till en månad till med sommar så älskar man ju ändå vintern ;)Här är iaf två juliga ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Vill förnya!

2014-05-14 i Elins julmys
Usch, börjar tröttna på en del saker med min blogg, är inte bäst på koder och allt det där, har ju lyckats fixa detta jag har nu med lite hjälp.. tråkigt typsnitt, färg på rubrik/rubrikbakgrund, och storlek på textrutorna bland annat.. får hoppas jag ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Julmys!.. eller va det Maj?

2014-05-14 i Elins julmys
Hehe, hej finsta julbloggare, så himla roligt när det kommer in nya inlägg på Julbloggar.se, blir riktigt glad!Som jag sagt tidigare älskar jag ju att vi har olika årstider, men precis som ni tycker så är det ju något alldeles speciellt med julen.. så ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Snart sommar men..

2014-04-17 i Elins julmys
Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag tittade in här, men kikar emellanåt på julbloggar.se för att se om det är något liv i luckan ;)Just idag är en innedag för min del som fokuseras på skoluppgifter, demenskursen som jag är färdig med i början av ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

God jul!

2013-12-24 i Elins julmys
God jul på er allesammans! :) - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Rulla rulla!

2013-12-20 i Elins julmys
Ja, nu ska det rullas julköttbullar av 2kg köttförs, hujedamig!Jag har teststekt en liten rackare, och m-MMM så gott det blev! :DRecept kommer senare :) - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Hittarecept.se

2013-12-19 i Elins julmys
Denna kommentaren var rolig att få häromdagen, även om det är många som antagligen får den, så blev man ju allt lite extra glad :) - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Äntligen! :)

2013-12-19 i Elins julmys
Ja, nu äntligen är jag ledig i några dagar! :)Ledig 19-22Jobbar dag 23Ledig 24-25Så det blir allt lite julledigt :) Så min plan ser ut som sådan: Baka vörtbröd och nyttigare varianter av julgodisGriljera årets andra julskinkaGöra egna julköttbullarSlå in ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Köpt julgran!

2013-12-10 i Elins julmys
Ja, idag fick vi köpt årets julgran, en helt underbar kungsgran! :)Sedan vi skaffade kungsgran förra året, för första gången, så har jag förälskat mig i den gransorten, och kommer nog aldrig mer köpa mig en vanlig gran igen.Tills imorgon får den stå i ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Snön kom.. men även regnet..

2013-12-08 i Elins julmys
Ja, idag har det bara öst ner med snö! :DJag har verkligen varit jätteglad och julkänslorna bara vällde in, dock så kom den inte för att stanna.. det ligger fortfarande en del.. men vi ska få plus igen, detta är sig inte riktigt likt.. 7-8 grader i ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Jobb & minijulmys

2013-12-08 i Elins julmys
God morgon alla julalskare! :)Jag hinner verkligen inte med att jula till det allt för ofta här hemma, men tänker på jul och julmys varje dag, och på er andra julbloggare! Jag jobbar jättemycket fram till jul (ledig på julafton iaf bl.a.) Jag ska även ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

1:a AdventsMys

2013-12-01 i Elins julmys
Idag har jag bestämt mig för att ha en riktig julmysdag nu när det är 1:a advent :)Det enda jag gör om dagarna annars är att jobba, jobba, jobba och återigen jobba, och på de flesta resterande timmarna jag har efter det om dagarna får oftast gå till att ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

När???

2013-11-25 i Elins julmys
Såhär ser långtidsprognosen ut hos oss för tillfället, inte okej!Inte kommer det väl vara plus på jul iaf hoppas jag??Nu är jag trött på plusgrader och vill ha minus och massa, massa snö! - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Årets första!

2013-11-24 i Elins julmys
Häromdagen fick det bli årets första julskinka, mums! :PVi köpte två till som vi la i frysen, de kostade 39kr/kg, kan ju bli så mycket dyrare närmare jul, så vi passade på! :) För tidigt? Nää.. inte för vår del, jag vill ju njuta i flera veckor INNAN jul ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Beställt Julkalendrar :)

2013-11-16 i Elins julmys
Idag beställde jag hem två julkalendrar från CDON, det blev dessa två: Tjuvarnas Jul har ju absolut blivit en favorit bland julkalendrarna! Tyckte om den väldigt mycket, tyvärr kunde jag bara hitta alla avsnitten på YouTube, tyvärr hittade jag inte de ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Det anas vargavinter! :D

2013-11-15 i Elins julmys
De skriver i GT idag att brittiska meteorologer tror att det kan bli en rejäl vinter i år :D"Den här vintern kan bli den värsta i modern tid"."exceptionellt sträng vinter med kraftigt snöfall, hastigt fallande temperaturer och stormar med arktisk ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Nyttigare Vörtbröd :)

2013-11-10 i Elins julmys
Jag berättade i tidigare inlägg att jag skulle baka vörtbröd idag.Det är då en nyttigare variant som ni kan hitta här.Det blev verkligen JÄTTEGOTT och saftigt, detta receptet rekomenderar jag verkligen! Mums! :D - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Baka vörtbröd

2013-11-10 i Elins julmys
Idag ska jag ta och baka årets först julbröd :)Men som jag nämnt tidigare försöker jag äta något nyttigare, så ska därför ge mig på ett nyttigare recept på vörtbröd, och hoppas på det bästa! Jag tror säkert att det godaste ändå är det mest onyttiga ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Granne har startat..

2013-11-08 i Elins julmys
Detta fick jag syn på när jag kom hem idag, någon "granne" i lägenhetshusen mittemot oss har satt upp sina adventsljusstakar, gjorde mig riktigt glad.Tänk så lite som behövs.. ;)Har själv inte satt upp mina, men får ju säga att jag blev lite sugen på det ... - ... Läs mer i Elins julmys.
Bloggfoto saknas

Fyndat jul på loppis! :)

2013-10-29 i Elins julmys
Jag gör ikväll ett litet snabbt inlägg om vad jag fyndat på loppis/second hand idag :) Fy, jag har knappt inte hunnit läsa några julbloggar på jättelänge heller! Vill ju så gärna hinna läsa era fina bloggar, men just nu har jag fullt upp, men efter ... - ... Läs mer i Elins julmys.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby