Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Presenter med saker att göra tillsammans åt kollegan på 30 år för högst 350 kr

Nedan hittar du presenter med saker att göra tillsammans till kollegan på 30 år för maximalt 350 kr som följande passar in på:

Presentförslag utifrån dina sökkriterier

Nedan hittar du presenter som matchar din sökning. Presenttipsen är sorterade i relevansordning med de som matchar bäst överst. Notera att samtliga presenter inte nödvändigtvis behöver matcha alla kriterier (utom priset) men de som matchar bäst syns överst.

Mindre relevanta förslag

Det finns inga presenter i denna kategori.

Butiker och blogginlägg relaterade till din sökning

Relevanta butiker

Bokadirekt logo
BokaDirekt är en tjänst där du kan boka all möjlig form av friskvård och skönhetsbehandlingar. Det är den perfekta utgångspunkten när du vill köpa tex en massage, en pedikyr eller liknande till en person utan att nödvändigtvis behöva välja plats eller...
Travelstart logo
Boka en resa till någon som behöver komma bort. Hos TravelStart kan du välja mellan 650 flygbolag och 240 000 hotell och skulle du vara osäker på datumet kan du välja att göra biljetten ombokningsbar.
Liveit logo
Live It är Sveriges största upplevelseföretag med ett stort utbud av spännande upplevelser.
Flygvaruhuset logo
Flygvaruhuset finns med i butikkatalogen som ett exempel (av många) där man kan köpa resor eller presentkort på resor: en trevlig present till den som älskar att resa.
Zuperbox logo
Zuperbox är en upplevelseförmedlare där man kan hitta presentkort till över 500 olika upplevelser i hela Sverige.
Spelexperten logo
Spelexperten är expert på sällskapsspel och brädspel. Här hittar du dels alla gamla klassiker som Monopol och Cluedo men också moderna spel.
Goldenmoments logo
Här kan du söka bland hundratals upplevelspresenter. GoldenMoments har ett gediget och roligt utbud av spännande upplevelser.
Boxexperience logo
Box Experience har olika trevliga upplevelser i Stockholms-området.
Greatdays
GreatDays har ett otroligt utbud av sköna och udda upplevelser som ger garanterat unika minnen.
Upplevelsecom logo
Upplevelse.com är en upplevelseförmedlare med lägsta pris-garanti. Hittar du ett lägre pris inom 14 dagar får du mellanskillnaden tillbaka.

Justera sökningen

Hitta presenttips

Jag vill hitta en till som är år. Personen är och är intresserad av . Jag vill högst betala kr.

Avancerad sökmotor

Är du inte nöjd med resultaten?


Ju fler taggar du lägger till desto bättre och mer relevanta resultat får du. Du kan också prova att utöka budgeten för att få lite fler träffar.

Du kan antingen prova att göra en helt ny sökning, leta själv bland nätbutikerna i databasen eller kanske söka direkt med textsök. Vill du ha lite inspiration kanske bloggen kan hjälpa dig.

Var det något som var ologiskt, onödigt, felaktigt eller bara svårt att förstå när du gjorde din sökning? Vi vill gärna höra din åsikt om vad som fungerar bra och dåligt! Berätta för oss via kommentarsfält, Twitter, Facebook eller mejl.