Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: Julklapparna alla barn kommer vilja ha efter Star Wars-premiären |

Nästa: God Jul - på världens alla språk

Julklappar du fortfarande kan köpa på nätet - till 20% rabatt!

Julklappar du fortfarande kan köpa på nätet - till 20% rabatt!
2015-12-20 av Christoffer

Bara fyra dagar kvar till julafton nu! Sitter du och myser i hemmet med alla julklappar färdigpaketerade eller har du fortfarande julklappar kvar att köpa? Jag har personligen med flit sparat att köpa två julklappar för jag gillar att gå runt och julshoppa sista dagarna, även om det är mycket folk ute. Det är inte alls lika roligt om man inte hunnit köpa några julklappar alls men med några få så är det bara mysigt tycker jag. Om du är inte känner likadant, eller har lite lätt panik att hitta julklappar just nu så får du här några tips på upplevelsepresenter, som dessutom är till rabatt!

Fördelen med att köpa upplevelsepresenter som julklapp är att man kan ge bort dem med ett kort eller skriva ut en färdiggjord PDF från upplevelseföretaget. På så sätt kan man köpa presenten så sent som på julaftonsmorgonen. Man kanske inte hinner få hem själva boxen med presentkortet men det är ju egentligen inte nödvändigt.

Testkör fyrhjuling på bana

1. Fyrhjuling på bana - åt den som älskar fart!

I denna upplevelse får personen testa att åka fyrhjuling på bana. En fyrhjuling är en sorts blandning mellan en motocross och en gokart och riktigt roligt! Upplevelsen passar förstås bäst att göra med kompisgänget eller varför inte med dig?

Rabatt: 20%
Rabattkod: fyrhjuling20
Gäller till och med: 23:e december 2015

349 kr hos Upplevelse.com
Besök butiken
 
Spökvandring present

2. Spökvandring med middag - åt mamma och pappa

Att köpa en middag är i sig en rätt trevlig julklapp då det man egentligen ger är "tid för varandra". Om man vill piffa upp middagen så är en spökvandring med middag en lite roligare julklapp som passar perfekt att ge åt ett par, mamma och pappa eller liknande. Man går då runt på platser där det spökar och avslutar med en härlig trerättersmiddag.

Rabatt: 20%
Rabattkod: spökvandring20
Gäller till och med: 23:e december 2015

595 kr hos Upplevelse.com
Besök butiken
 
Skärmflygning present

3. Skärmflygning - åt den äventyrlige

Skärmflygning är en härlig blandning mellan äventyr/adrenalin och naturupplevelse. Man svävar högt upp och har en magnifik utsikt samtidigt som det suger härligt i magen. Säger man till instruktören kan man också få köra lite extra snabbt så att man får så mycket adrenalin man kan få för pengarna.

Rabatt: 20%
Rabattkod: flygning20
Gäller till och med: 23:e december 2015

1226 kr hos Upplevelse.com
Besök butiken
 
Kör Beach Buggy

4. Testkör beach buggy - åt den som älskar motor

Beach Buggy är steget upp för den som älskar att åka gokart, sladda, eller köra bil i största allmänhet. Med stor sannolikhet har mottagaren heller aldrig gjort något liknande och då är det garanterat uppskattat. Som alla liknande upplevelser är det förstås roligast att göra med någon annan.

Rabatt: 20%
Rabattkod: buggy20
Gäller till och med: 23:e december 2015

445 kr hos Upplevelse.com
Besök butiken
 
Vinprovning där man lär sig om vin

5. Vinprovning - för den som är nyfiken på att lära sig mer

En av de allra mest populära upplevelsepresenterna är att gå en grundkurs i vinprovning. Gillar man vin så är det alltid roligt att förstå lite mer om den komplexa drycken så att man vet lite mer vad man ska välja nästa gång man är på en restaurang eller på systemet. En perfekt present att köpa till ett par, eller för dig och bästa vännen.

Rabatt: 20%
Rabattkod: vin20
Gäller till och med: 23:e december 2015

395 kr hos Upplevelse.com
Besök butiken
 

Fler tips

Om inte just dessa upplevelsepresenter passar så kolla även in Presenttips.se's sökmotor för upplevelsepresenter. Ett annat tips är att se vår lista med akutpresenter. Du kan också läsa det här blogginlägget med tips på sista minuten-julklappar.


Skriv en kommentar

0 kommentarer