Presenttips.se har 1 426 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 299 blogginlägg.Tandemflyg med paramotor

Tandemflyg med paramotor

Bättre utsikt och härligare flygning får du leta länge efter. Med utsikt över Ishotellet och dess fantastiska omgivningar får du tillsammans med din instruktör njuta av paramotorflygningen. Detta är flygning på riktigt. Varför inte kombinera upplevelsen med en övernattnig eller middag på Ishotellet? Efter bara några meters rullsträcka är ni uppe i luften och stiger upp mot magkittlande höjder. Du sitter bekvämt framför piloten och har fri sikt åt alla håll. Flygningen görs i behagliga 40-50 km/h och ni har gott om tid på er att utforska omgivningarna från fågelperspektiv. Är du sugen på att spetsa till det kan vi avsluta flygningen med några nervpirrande svängar. Upplevelsen varar en timme varav flygtiden är 25 minuter och genomförs året runt från trakterna kring Kiruna och Jukkasjärvi.

1795 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Fler relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.