Presenttips.se har 1 438 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 301 blogginlägg.skyddspaket rädda barnen

Rädda barnens Skyddspaket

Med hjälp av gåvan Rädda barnens Skyddspaket kan du underlätta för en syrisk familj som flyr genom Grekland. Här ingår ett tält, en ficklampa, batterier, sovsäckar och/eller filtar, saker som helt enkelt ger lite mer skydd från vädrets nyck.

1000 kr
Besök butiken

Presenttips från

Raddabarnen logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Relaterade butiker

Webaidshop logo

Läkarmissionen Webaidshop

Läkarmissionens välgörenhetsshop på nätet. Här kan man bidra till Läkarmissionens arbete för utsatta människor runt om i världen. Man kan välja mellan engångsgåvor eller att bli månadsgivare.

Hemsida: lakarmissionen.se

No logo

Unicef

Unicefs webbshop innehåller julklappar och presenter man köper som gåvobevis till varandra. Butiken innehåller "bröllopspresenter" och "skolpaket" som ges till personer som verkligen behöver dem.

Hemsida: unicef.se

Wateraid logo

WaterAid

WaterAid är en välgörenhetssida där man kan ge riktade gåvor till behövande som på ett eller annat sätt är riktat till behovet av rent vatten.

Hemsida: wateraid.se

Raddabarnen logo

Rädda Barnen

På Rädda Barnens webbsida kan man donera engångsbelopp, bli månadsgivare och ge julklappar i form av donationer till specifika saker.

Hemsida: raddabarnen.se

Relaterade blogginlägg

S200 image20151202 12 1nksrnz

Årets Julklapp 2015: Julklapparna som hjälper i flyktingkrisen

2015-12-02
I vår del av världen är julskyltningen nu i full gång och under december månad kommer svenskarna lägga en bra bit över 70 miljarder kronor på julhandeln. I vår del av världen skriver vi på Presenttips.se om bättre saker att köpa till varandra varje dag och samtidigt röstas robotdammsugaren fram som Å... Läs mer

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.