Presenttips.se har 1 426 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 299 blogginlägg.Motorcykelsafari - Grundpaket

Motorcykelsafari - Grundpaket

Längs slingrande grusvägar tar vi dig runt på ett Gotland få har sett. Turen innehåller naturscener, motorcykelåkning och äventyr. Du får tillfälle att testa och utveckla din körteknik blandat med lerduveskytte, relax samt intressanta kultur-, och matupplevelser. Tycker du att tjusningen med motorcyklar är frihet? Att kunna sticka iväg på hojen längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar och upptäcka platser som inte så många känner till? Undrar du alltid vad som finns bakom nästa kurva? Är du nyfiken på Gotland och längtar till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor? Om du dessutom gillar grus, tallbarr, sten, sand och ringlande bäckar, då kommer du att älska att få åka runt på Enduro-Safari med Bertil Marcusson - mannen som genomfört tre Paris-Dakar. Två på motorcykel och ett i lastbil.
Exempel på program:

Dag 1: Ankomst till Visby på eftermiddagen. Inkvartering för två nätter på hotell, alternativt toppmoderna stugor i Visby med omnejd. Fika med bullar, kaffe och/eller saft. Kort genomgång av säkerhet och andra praktiska frågor. Vi kör ca 6 mil under 2-3 timmar på ganska tekniskt och krävande underlag. Möjlighet att välja svårighetsgrad finnes. Vi avrundar körningen med ett intressant besök hos Träkumla Romdestilleri, där vi äter rejäl husmanskost och får en visning av destilleriet av ägaren själv. Dusch och relax på hotellet.
Dag 2: Startar efter frukost med att vi rullar iväg redan klockan 8. Vi har då ca 25 mil framför oss av härliga grusvägar, skogsvägar, kraftgator och lite till. Vi kommer förutom rolig körning att se ett naturskönt Gotland som få har sett. Vi stannar för att fika och äter bra mat, serverad på gourmetrestaurang eller kanske från kocken själv ute i det gröna – men det kan också bli på något oväntat ställe… Mot eftermiddagen är det dags för det sedvanliga safarimomentet där vi skjuter lerduvor. Därefter bastu, relax och lättöl för den som orkar. Efter relaxen åker vi in till kulturarvstaden Visby och avnjuter en energirik middag i glada vänners lag.
Dag 3: Kör vi ca 20 mil på exceptionellt sevärda vägar, vi besöker Gotland Ring och den som känner sig manad kan få göra ett försök på vår 13 miljoner ton tunga hög av grus. Vi följer kusten, men månar om våra hällmarker och hinner även med ett och annat specialprov, för de som ännu har ork över för riktig enduro. Vi avrundar med á la carte på den undangömda men ändå världskända Fabriken Furillen, där vi njuter av atmosfären, äter kungligt och samlar oss för returen till Visby på blandade småvägar. Väl i Visby avslutas turen och du som har hyrt mc och utrustning kan bara släppa allt och få skjuts tillbaka till ditt vanliga liv.
Obs! Guiden anpassar sina turer efter gruppen, väder och årstid. Det här programmet är bara ett exempel som visar vilka moment och strapatser som brukar ingå.
Grundpaket:
Inget utöver beskrivningen.
Pluspaket:
MC och utrustning ingår.
MC: KTM 530, Honda 450, Yamaha 450, Suzuki 400 eller BMW 450. Följande ingår i upplevelsen motorcykelsafari:
• 2,5 enduro/offrad kördagar med guide
• Två övernattningar med delat boende
• Frukost/lunch/middag
• Hämtning och lämning vid båt eller flyg

5990 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Fler relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.