Presenttips.se har 1 704 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 301 blogginlägg.


Lakritsprovning

Lakritsprovning

Alla har vi våra passioner - vissa älskar att flyga flygplan, andra gillar att förgylla smaklökarna med diverse smakupplevelser. Att gå på en lakritsprovning är något speciellt och unikt som inte kan erbjudas på många platser i vårt långa land.

Visste du att lakrits framställs ur rötterna från växten Glycyrrhiza glabra, som på svenska blir Lakritsrot? Lakritsroten växer vilt i Medelhavsområdet, Kina, Iran och Ryssland. Den finaste lakritsen kommer från Kalabrien i Italien.
När du kommer på en lakritsprovning hos oss kommer vi gå igenom lakritsens historia och tillverkningsprocessen. Vi kommer att provsmaka salt- och sötlakrits, men även tillsammans med choklad. Du kommer garanterat att få lära dig massvis av intressant fakta och kuriosa om lakrits. Visste du att ren saltlakrits har använts som medicin under 1600-talet och innehåller ammoniumklorid?
Vi har provat lakritsprovning två gånger, läs reportagen här och här!

345 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.