Presenttips.se har 1 824 manuellt utvalda presenter från 588 olika butiker samt 303 blogginlägg.Häst- & vagntur med picknick

Häst- & vagntur med picknick

Välkomna på en härligt avkopplande tur med häst o vagn. Färden går genom våra vackra bokskogar och vi stannar till och fikar vid en mysig sjö. Det blir en härlig hästupplevelse, en fantastisk stund med familjen och en riktigt skön dag i naturen. Gården ligger ungefär en mil norr om Ängelholm med fantastisk utsikt över slätten och med skogen just runt hörnet. Picknickkorgen för fyra personer följer med på turen i hästvagnen. Här finns fantastiska landsvägar, perfekta för att upptäcka med häst- och vagn, och flera trevliga fikaställen. Vill du hjälpa till med hästarna före turen så går det givetvis bra att hjälpa till i stallet innan avfärd. Fjordhästar och tinkerhästar finns på gården och vi har flera olika vagnar i gammaldags stil.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Fler relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.