Presenttips.se har 1 824 manuellt utvalda presenter från 588 olika butiker samt 303 blogginlägg.Gokart Malmö - 1 Person

Gokart Malmö - 1 Person

Ge bort en körupplevelse till någon du vill belöna eller bara låta köra av sig. Presentkortet ger mottagaren en fartfylld körning på 30 minuter. Att sätta sig bakom ratten på en gokart är så nära riktig racing man kan komma. Med endast en gaspedal och bromspedal är det körförmågan som avgör vem som får bäst tid. Upplevelsen genomförs på några av Sveriges bästa inomhusbanor med asfaltsbeläggning samt elektronisk tidtagning. De moderna bilarna med över 200cc har en toppfart på mellan 60 och 70km/h och körs på banor som är minst 350 meter långa. Detta presentkort lämpar sig väl att ge bort som födelsedagspresent eller julklapp.
Upplevelsen börjar med registrering där föraren registrerar namn för varvtider. Efter det svettiga köräventyret bjuds det på läsk eller kaffe.
Tack vare gokartens moderna konstruktion är både pedalställ och säten justerbara för maximal komfort - både långa och korta förare trivs bra i dessa bilar.

259 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Fler relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.