Presenttips.se har 1 442 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 296 blogginlägg.Bumper Ball i Stockholm

Bumper Ball i Stockholm

Prova Bumper Ball i Stockholm! Bumper Ball är aktiviteten som har tagit Sverige med storm sedan några år tillbaka. Idag vill alla testa att springa, tacklas och rulla omkring i de stora mjuka bollarna under en spännande turnering!

Bumper Ball kan vara en av de roligaste aktiviteterna man kan göra med kompisgänget, kollegorna eller på festen! Aktiviteten passar såväl unga som gamla, och att vara storväxt är inte alltid en fördel. Bra balans och mycket jävlar anamma räcker långt i denna aktivitet! Världsliga saker som fotbollskunskaper och bollsinne är inte särskilt viktigt.

Bumper Ball går att utföra året om och passar lika bra en solig sommardag såväl som i en sporthall under vinterhalvåret!

Totalpriset 7495 kr för Bumper Ball i Stockholm är beräknat på 10 personer inklusive moms. För ytterligare deltagare debiteras 499 per person. Vi kan ta emot grupper på upp mot 100 personer i denna aktivitet, ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com för mer information. Tveka inte, boka Bumper Ball i Stockholm redan idag!

7495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.