Presenttips.se har 1 420 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 297 blogginlägg.Aerobaticflygning - Stockholm

Aerobaticflygning - Stockholm

Uppe bland molnen - hårt fastspänd i ett fempunktsbälte. Pirret i magen när din kropp utsätts för G-belastningar är påtaglig när du upplever det som annars är förunnat stridspiloter och tävlingsflygare. En överväldigande upplevelse för alla sinnen och en present som verkligen uppskattas. I flygradion hör du piloten prata med kontrolltornet. Dags att släppa loss några hundra hästkrafter! ropar han. G-krafterna trycker dig hårt ner i stolen och världen börjar snurra som den aldrig snurrat förut!
Tänk att se världen från 500 meters höjd – upp och ner! Tänk att få uppleva samma G-krafter som jaktpiloterna utsätts för under sina övningar! Detta presentkort berättigar till en flygning med ett tvåsitsigt flygplan avsedd för konstflyg.
Manövers som looping, roll, hammerhead, spinn och andra roliga kombinationer av dessa manövrer finns på programmet för din flygning, som garanterat kommer att bli en oförglömlig upplevelse.
Denna upplevelse passar bra att ge bort till chefen som behöver en riktig omgång, pojk/flickvännen som älskar äventyr eller morfar som alltid drömt om att bli stridsflygare. I Stockholm flyger ni med Citabria, övriga orter flygs med Robin 2160D.

3695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.