Presenttips.se har 1 683 manuellt utvalda presenter från 576 olika butiker samt 301 blogginlägg.


Nostalgisk

Att hitta presenter till nostalgikern har bara blivit lättare och lättare med åren. Det är hur inne som helst med saker som anspelar på barndomen, eller på tider som varit. Till exempel vinylskivan (som i och med cd-skivans lansering ansågs som helt utdöd) har fått ett rejält uppsving och det är helt plötsligt modernt att kunna slänga på en gammal LP-skiva när du har gäster på besök.

I den här kategorin av presenttips hittar du saker som passar till nostalgikern. Det kan vara väldigt olika vad som är nostalgiskt för olika personer, eftersom vi alla har levt olika liv. Men det finns ett gäng gemensamma nämnare som nästan per automatik blir nostalgiska. Saker som varit populära förr i tiden men som av någon anledning sen fallit ur tiden, för att sen saknas av många personer.

Här hittar du presenter som får det att ringa i ungdomens klockor. Ta en titt och hitta något som var poppis när du var yngre.

Populära presenter för taggen nostalgisk

Relaterade blogginlägg

S200 image20151215 4844 1oqrg1o

Julklapparna alla barn kommer vilja ha efter Star Wars-premiären

2015-12-15
Under hösten 2015 har det varit en publikrusning på biljetter inför den nya Star Wars-filmen: The Force Awakens. Den 16:e december är det äntligen premiär och vi presenterar här julklapparna alla barn kommer vilja ha (kräva?) efter att galaxens största äventyr åter visats på den vita duken. Vill du v... Läs mer
S200 image20151127 3 tmu2li

12 presenter till farmor och farfar som vägrar sitta still i gungstolen

2014-11-19
Din farmor och farfar - eller mormor och morfar för den delen - har blivit pensionärer. Förmodligen spenderades de första månaderna med att bara ta det lugnt, gå i parken och mata duvorna och spela schack med andra pensionärer i parken - sådant som man föreställer sig att man måste göra när man gått ... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Butikblagul logo