Presenttips.se har 1 435 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 296 blogginlägg.Julbloggen: Mer jul

 
 

Bloggfoto saknas

23e december

2016-12-23 i Mer jul
God morgon, och glad dan före dan :) Hur spenderar ni er dag före julafton? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julgran

2016-12-22 i Mer jul
Låt mig presentera, julgranen 2016. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julkokbok från 70-talet

2016-12-21 i Mer jul
Åh vilken underbar kokbok jag hittade hemma hos min mormor. En kokbok från 1979 med recept för jul och fest. Den var riktigt kul att kolla i, speciellt för ett stor Historieätarna-fan som jag. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Dan före dan för dan före dopparedan

2016-12-21 i Mer jul
Här kommer en lite uppdatering mitt i juletiden. Jag har inte bloggat på ett tag pga jag haft mycket på jobbet, varit upptagen av att gå på Kents allra sista konsert och för att jag opererat min tå. Så jag har haft lite annat att tänka på.Nu ligger med ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Världens finaste jultavla

2016-12-15 i Mer jul
Hur fin är inte min nya jultavla? Den fick bli första tavlan som kom på plats i nya lägenheten. Jag dör av söthet varje gång jag går förbi den! Så söt! Jag älskar franska bulldogs. Tänk då en fransk bulldog i tomteluva!Det är egentligen ett julkort som ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Carolas julkonsert

2016-12-14 i Mer jul
I söndags var vi på Carolas julkonsert i Göteborgs konserthus. Jag var där med pojkvännen och hans mamma, som är ett fan av Carolas julskivor.Det var en riktigt stämningsfull kväll i det fullsatta konserthuset. Och wow va vackert kvinnan sjunger. Hon ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lussetåg på kontoret

2016-12-13 i Mer jul
Idag blev vi överraskade av ett fint lussetåg på jobbet :) Vi blev bjudna på både lussekatter och godis. Himla trevligt! Jag skickade en snap till syrran för jag hade precis sagt att jag inte skulle se något luciatåg idag. Men när man minst anar det.. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En uppdatering i julrushen

2016-12-13 i Mer jul
Så mycket var det med den julefriden och lugna december som jag hade tänkt mig. Nä så farligt är det väl inte, men jag har haft det väldigt mycket på jobbet den senaste tiden och till följd av det varit väldigt slut på kvällarna. Så jag ligger bakom ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Andra advent

2016-12-04 i Mer jul
Andra advent är här. Den har firats med adventsfika i nya soffan. Just nu tittar vi på Ensam hemma. En perfekt söndag helt enkelt.Jag är också väldigt glad att jag lyckats hålla min julstjärna vid liv i en hel vecka. Tror jag lyckats ställa den på en bra ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Sjungande julgran

2016-12-03 i Mer jul
Idag fick jag höra om en fantastisk tradition de har här i Göteborg. Varje dag fram till jul kommer det finnas en sjungande julgran på Kungsportsplatsen. Det är olika körer som turas om att stå på den granformade scenen och sjunga julsånger. Det har ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lucka 2 - Mer jul-kalendern

2016-12-02 i Mer jul
Julgranen är utan tvekan mitt favoritpynt under julen och julgransdoft är min absolut favoritdoft. Jag älskar att sitta vid granen under julen och bara njuta av den härliga julstämningen som den sprider. Någon som anat att det är en GIF-kalender som jag ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julbord på Sjömagasinet

2016-12-01 i Mer jul
I tisdags var jag på julbord på Sjömagasinet i Göteborg. Det var ett stort julbord med mycket att välja på. Nästan lite för mycket, för jag hann inte ens smaka på hälften innan jag var alldeles för mätt. Deras specialité är fisk och de är även utsedda ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lucka 1 - Mer jul-kalendern

2016-12-01 i Mer jul
Första december är här och det betyder även att första luckan i Mer jul-kalendern (och alla andra kalendrar med för den delen) ska öppnas! Någon som kan gissa temat på min julkalender i år? :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Här luktar det jul

2016-11-30 i Mer jul
Kvällen har spenderats i köket bakandes. Det blev både lussekatter och saffarnsbullar med vaniljsfyllning. Mums! Och det luktar verkligen jul i hela lägenheten. Jag använde hela saffranspistiller som jag köpte när jag var i Spanien. Denna burken innehåll ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Imorgon

2016-11-30 i Mer jul
Imorgon gott folk, imorgon! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lussebak och julkalender

2016-11-30 i Mer jul
Imorgon är det dags för julkalendern Selmas saga. Det ska bli himla mysigt. Förra året gick jag upp tidigt varje morgon så att jag kunde äta frukost framför julkalendern. Det ska jag absolut göra även i år. I december brukar jag även unna mig en ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 30

2016-11-30 i Mer jul
Sista dagen i november, novemberutmaningen är slut. Hur har de gått? Hängde du med hela vägen? Jajjamen, jag har varit med från början till slut! Och det har varit roligt att få fundera över enkla frågor som man annars kanske inte ställer sig själv. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 29

2016-11-29 i Mer jul
Något onödigt över jul som ändå ska finnas? Hmm.. Finns nog ganska mycket som är onödigt eller överflödigt under julen. Men för mig så är faktiskt prinskorvarna väldigt onödigt. Jag har aldrig ätit en endast prinskorv under julen, det är ju det ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julmagasin

2016-11-29 i Mer jul
Älskar när man har lite jultidningar att gå igenom :)Får bli kvällens sysselsättning! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julkalender på Mer jul

2016-11-29 i Mer jul
På torsdag är det första december. Tänk så härligt! Det tänker jag fira med att köra en egen julkalender på bloggen. Jag kommer döpa den till Mer jul-kalendern. Varje dag kl 8.00 fram till jul så kommer en ny lucka att läggas upp här på Mer jul-bloggen. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En trevlig överraskning..

2016-11-28 i Mer jul
Idag blev vi överraskade av ett sångogram på jobbet. Det var en kvinna som ringde på och bad oss att samla alla på kontoret då hon hade en hälsning till oss. Sen sjöng hon All I Want for Christmas is you helt acapella i fikarummet. Fantastiskt fint sjöng ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 28

2016-11-28 i Mer jul
Firar du jul pga jesus födelse eller för tradition? Jag firar julen utav tradition, helt klart. Och för tomtens skull :) Det är snarare jultomten jag firar än jesus. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Älskar min nya gran

2016-11-27 i Mer jul
Nuuu ger jag mig själv en paus från flytten. Ligger på sängen och tittar på denna fina glittriga gran som jag köpt på Gekås. Mitt nya favoritpynt helt klart!Tur att jag har den för det var inte så mycket av mitt nerpackade julpynt som klarade sig. Jag ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 7

2016-11-27 i Mer jul
Första advent idag, hur firar du den? Det blir inte så mycket adventsfirande direkt. Vi är mitt i flyttkaoset. Så jag kommer att spendera hela dagen med att packa upp så mycket det bara går så vi kommer någorlunda i ordning. Jag har iallafall fått upp ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Inflyttade!

2016-11-26 i Mer jul
Åh vilken känsla! Nu är vi inflyttade i nya lägenhet. Allt står i lådor, men vi är ändå här! Imorgon blir det att börja plocka upp och fixa samt att åka till Ikea. En fullspäckad första advent med andra ord! Nu ska jag sova första natten med ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 26

2016-11-26 i Mer jul
Julklapp besvikelsen, vad har du fått som du absolut inte velat ha!Jag har nästan aldrig fått en julklapp som inte varit bra. Men en gång fick jag samma bok två år i rad från samma person. Det var kanske inte den mest genomtänkta julklapp jag fått :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julbordens tid är här

2016-11-26 i Mer jul
Nu börjar det bli dags för alla julbord igen. Förra året tror jag att jag vad på fem julbord. Men det blev faktiskt lite tröttsamt, även för en julgalning som mig! Men det kan ha berott på att tre av de fem julborden var på ett och samma ställe. Då ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Flytten kan börja!

2016-11-25 i Mer jul
Idag är dagen vi börjar med flytten. Det ska bli så himla kul att äntligen få flytta till större lägenhet. Lagom till första advent också. Imorgon blir första natten i nya lägenheten och det kommer nog kännas ganska tomt. Vår nya soffa och säng kommer ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 25

2016-11-25 i Mer jul
Skriver du jumrim på paketen? Nej det gör jag inte. Det är inte riktigt min grej! Vi har inte heller den traditionen i familjen så det är väl ganska naturligt. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ett juligt Stockholm

2016-11-24 i Mer jul
Denna veckan har varit väldigt hektisk och den kommer bara fortsätta såhär hela helgen med. Just nu befinner jag mig i Stockholm då jag varit på en utbildning hela dagen. Nu blir det lite mat och sen tåget tillbaka till Göteborg med tåget.Även om jag ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 24

2016-11-24 i Mer jul
En månad kvar till jul, vad gör du om exakt en månad kl 10:00!!Om exakt en månad kl 10 så står jag nog och byter julklapp med min kära barndomsvän vid kyrkan som ligger mitt emellan våra hus. Det har vi gjort varje år på julafton sen vi vad 6 år eller ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En månad till dopparedan

2016-11-24 i Mer jul
Hoppas alla har börjat jula som bara den. Nu har vi bara en månad kvar innan dagen D, som i dopparendan. Njut ordentligt av den absolut bästa månaden på hela året! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 23

2016-11-23 i Mer jul
Förutom käre gamle Arne som julvärd i SVT, vem tycker du har varit bäst? Ernst Ernst Ernst! Han borde bli nya Arne och köra varje jul tycker jag :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 22

2016-11-22 i Mer jul
När dansas julen ut? Dansas ut gör den aldrig. Men jag börjar nog plocka bort julen någon gång under vecka 2 varje år. Oftast så känns det ganska skönt då att ta bort pyntet och gå tillbaka till det normala igen. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Jag hade rätt, för en gångs skull

2016-11-22 i Mer jul
Årets julklapp blev VR-glasögon. Det var ganska tippat tycker jag. Jag hade gissat på VR-glasögon eller smartklocka. Det var ju lite mer lättgissat än förra årets julklapp, robotdammsugaren. Jag kommer däremot inte investera i ett par till mig själv. Det ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Nya julfilmer 2016

2016-11-21 i Mer jul
År 2016 verkar vara ett väldigt bra år för julfilmer. Det kommer flera stycken nya lagom till jul. En hel del av dom kommer vi nog inte kunna se i Sverige i år, men det bådar ju gott inför nästa jul. Här kommer några av årets nya julfilmer: The Office ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 21

2016-11-21 i Mer jul
Lite snabbisar, korta svar! En julafton ska vara : fylld med skratt och god mat Man måste äta : massor med dopp och grönkål Man måste lyssna på: Johnny Mathis julskiva Kalle Anka : är trevligt men inget måste! Tomten : håller koll på dig hela dagen, so ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 20

2016-11-20 i Mer jul
Ställer ni fram något gott till tomten? Jajjamen, vi brukar alltid ställa ut en skål med gröt och en stor träslev till tomten. Det är alltid lika kul när det sakta men säkert börja försvinna gröt ur skålen under dagen. Då vet man ju att tomen varit där! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ny favorit bland julfilmerna

2016-11-20 i Mer jul
Häromdagen såg jag en ny julfilm, Love the Coopers. Den var ny förra året men gick inte på bio i Sverige, så därför har jag inte sett den förän nu. Och jag måste säga att filmen var riktigt bra. Den har allt man kan önska sig av en högkvalitativ julfilm. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julig frukost

2016-11-20 i Mer jul
Titta vilken god julfrukost vi ätit idag. Nu ska jag fixa mig och gå på en designjulmarknad med en vän. Hoppas ni också har en lika fin och julig söndag som mig :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En vecka kvar..

2016-11-20 i Mer jul
..till första advent. Visst är det härligt att veta att vi tänder första ljuset om endast en vecka? Vid den här tiden nästa söndag så sitter vi antagligen och äter frukost för första gången i den nya lägenheten. Åh vilken känsla! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Juligaste dagen i år

2016-11-19 i Mer jul
Min dag idag har varit helt fantastiskt julig! Den började med att jag gick till Coop med julmusik i hörlurarna och handlade. Det slutade med att jag kom hem både med ädelost till pepparkakorna, julskinka och vörtbröd! Haha, så går det när man handlar ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julfilmer jag sett hittills i år

2016-11-19 i Mer jul
Jag har redan hunnit se en del julfilmer i år. Det finns ju så många julfilmer som jag gärna vill hinna se, så det gäller att börja i tid :) Hittills har jag sett följande julfilmer: - Medan du sov - The Holiday - The Family Man - Love the Coopers - ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 19

2016-11-19 i Mer jul
Vad vore julen utan Kalle Anka? Inte så pjåkig ändå! Jag tycker det är mysigt att samlas i soffan och titta på Kalle Anka på julafton. Men det är absolut inget måste. Kalle är nog en av de första grejerna som jag skulle skippa om jag var tvungen att ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Juleljus i Göteborg

2016-11-18 i Mer jul
Idag var vi på rosett-tändningen på Clarion Post Hotel här i Göteborg. Det är det hotellet precis vid Centralstationen med den stora röda rosetten på i juletid. Idag var dagen då den skulle tändas inför årets julsäsong. Jag och pojkvännen gick såklart ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En julig helg

2016-11-18 i Mer jul
Nu har jag gått på helg. Nu blir det till att njuta som bara den av en lugn och mysig helg med många juliga inslag. Ikväll ska vi till rosetttändningen på Clarion Post hotellet i Göteborg. Efter det ska vi köpa lite gott till kvällen och gå hem och mysa ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaning - del 18

2016-11-18 i Mer jul
Vem är roligast att köpa julklapp till? Svår fråga! Mamma är väldigt rolig att köpa till eftersom att det finns så mycket kul som jag vet att hon skulle bli glad av. Så oftast hinner jag avverka hennes julklappar ganska snabbt just för att jag har så ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Chips vs julmat?

2016-11-17 i Mer jul
För en månad sedan skrev jag om Bjäre Chips VD:s uttalande om att chips är godare än julmat. Nu har youtubern Johan Hedberg, eller Matgeek som han också kallas, antagit uppgiften att avgöra om chips verkligen kan slå julmaten. För mig är det dock en ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 17

2016-11-17 i Mer jul
Vad måste finnas på gottebordet? Det måste finns juleskum och en skål med blandat godis. Det får gärna finnas även knäck, hemmagjord snickers och någon chokladask. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Min jul i år

2016-11-16 i Mer jul
Nu ligger planerna för årets jul. Det blir till att fira jul i alla dagarna tre, precis som vanligt. Till och med fyra dagar om vi räknar med den 23e. Såhär kommer jag att spendera julens dagar i år: 23 december Uppesittarkvällen kommer vi att spendera ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 16

2016-11-16 i Mer jul
En jul måste vara kul, vad är roligast med julen? Det allra roligaste är att få mycket tid till att umgås med sin familj. Inte bara ett par timmar över en middag, utan i flera dagar ligger fokus på att umgås och ha det trevligt. Man hinner verkligen ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En kravlös jul

2016-11-15 i Mer jul
Idag slog det mig att advent snart är här. Vilken härlig känsla att inse att första advent redan är nästa helg. Som jag ska julmysa, äta tidiga frukostar med tända ljus och bara insupa känslan av advent varje dag. I år ska jag låta bli att stressa och ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 15

2016-11-15 i Mer jul
Lucia närmar sig, vad hade du valt att klä ut dig till. Det blir nog till tomte! Eller en glittrande snöflinga? :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 14

2016-11-14 i Mer jul
Snart halvvägs in i november, har du börjat få julångest? Nej, julångest finns inte i min värld. Skulle jag bli lite lite stressad över något så sätter jag mig ner och listar ut exakt vad det är som gör mig stressad. Antingen sänker jag kraven på mig ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Fina julbilder till spellistan

2016-11-14 i Mer jul
Igår när jag satt och tjuvlyssnade lite på julmusik så märkte jag att man kan välja att lägga till bilder på sina spellistor på Spotify numera. Man kan även lägga till en beskrivning av sin lista. Jag la till lite härliga julbilder och skrev en kortare ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julbroschyr från Ö&B

2016-11-14 i Mer jul
Ö&Bs julkatalog är här. Jag bläddrade igenom den och hittade dessa söta "Tomte-kottarna". De är stora och i lyktan den håller i rymms ett värmeljus. Tänk så fint att ha den tomten vakandes över en :) Nu ska jag bara komma på ett bra argument som får ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mina favoritrecept till jul #2

2016-11-14 i Mer jul
Jag vill dela med mig av några fler favoritrecept som jag använder runt jul. Ett recept är helt nyfunnet från bloggen Jul hos Linda. Hon har fixat ihop ett recept på den bästa chai-sirapen till chailatte. Chailatte är en stor favorit hos min pojkvän så ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Intervju med mig på hittajulklappar.nu

2016-11-13 i Mer jul
Hittajulklappar.nu kör en intervjuserie med svenska julbloggar i år. Idag publicerades intervjun med mig. Jag berättar om varför jag julbloggar, mitt bästa julminne och vad jag tror kan bli årets julklapp. Klicka här för att komma till intervjun. Idag är ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Veckans Jul-TV

2016-11-13 i Mer jul
JulTV-programmen och julfilmerna har verkligen lyst med sin frånvaro fram tills nu. Men denna veckan kan vi se julfilm på TV. Äntligen! Tisdag 15/11 13.30 - En lysande jul, TV4 Film Onsdag 11.00 - En lysande jul, TV4 Film - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets Christmas Bucket List!

2016-11-13 i Mer jul
Med två veckor kvar till advent tycker jag att det är dags att vi börjar skriva ner våra Christmas Bucket Lists. Det har blivit en tradition här på bloggen. Jag hoppas att alla andra julbloggar också vill haka på och skriva era egna! Det är alltid så kul ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Två veckor till advent

2016-11-13 i Mer jul
Idag är det Fars dag. Så dagen kommer att spenderas hemma hos pappa där vi tänkte laga någon god Fars dag-lunch ihop. Idag är det också två veckor innan första advent. Två veckor innan vi kommer vara inflyttade i vår nya lägenhet. Jag kan inte förstå att ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Juliga muggar och klappar

2016-11-12 i Mer jul
Idag var vi på Nille och handlade lite julgrejer. De hade 20% rabatt för alla medlemmar idag. Så vi passade på!Det blev två juliga stora muggar, julklappspapper i röd metallic och guldigt presentsnöre, ett paket med julkort och ett rött blockljus. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 12

2016-11-12 i Mer jul
När kommer din julgran upp? Jag har faktiskt aldrig haft en egen julgran hemma hos mig eftersom att vi alltid bott så litet i studenlägenheter.Men hemma hos mamma, där vi brukar fira jul, kommer julgranen upp några dagar innan julafton. I år flyttar vi ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Dagens andra julfilm

2016-11-12 i Mer jul
Efter en runda på stan så är jag hemma i mina mjukiskläder igen och tittar på en julfilm. Denna gången blev det The Holiday. En film som jag verkligen älskar. Den blir bättre för varje gång jag ser den. Och då har jag sett den säkert minst 20 gånger ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Frukost framför julfilm

2016-11-12 i Mer jul
God morgon lördag!Frukosten äts framför A Charlie Brown Christmas. Sen ska jag till Nille och kolla in deras julsortiment. Det blir en härligt julig dag :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Glöggmys!

2016-11-11 i Mer jul
Idag ser ni, då jäklar ska jag sätta igång med julmyset på riktigt. För ikväll kommer min vän och granne komma förbi på lite glöggmys. Vi ska testa årets Blossa-glögg och årets juleskum! Till det blir det pepparkakor med ädelost. Jag ha städat lite med ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 11

2016-11-11 i Mer jul
Vad är det konstigaste ni har på erat julbord? Jag tycker inte vi har någonting som är konstigt. Men vi har nog några saker som är ovanligt om man frågar andra. För det första så är vi hallänningar, så vi äter givetsvis grönkål. Det är nog min abosluta ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 10

2016-11-10 i Mer jul
Godaste drycken under jul, får självklart vara flera. Det beror lite på vad det är för tillfälle. Till julmat är det utan tvekan julmust som är den godaste drycken. Men den drycken som jag gillar allra mest av de drycker jag dricker på julen så är det ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 9

2016-11-09 i Mer jul
Fem snabba idag som dagens utmaning! Enkla val om man frågar mig :) 5 Julsnabbisar Rött VS Vitt -15 VS +5 Knäck VS Tomteskum Jansonsfrestelse VS BrunaBönor Let´t snow VS White christmas - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 8

2016-11-08 i Mer jul
Hur vill du inte fira jul? Jag skulle inte vilja fira jul utan min familj. Jag vet att många åker iväg över julen helt utan släkt och vänner med isg. Det skulle jag inte kunna tänka mig. Om jag ska fira jul så ska det vara med mina nära och kära. Sen ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julvärden avslöjad!

2016-11-08 i Mer jul
Årets julvärd blev alltså Sanna Nielsen. Ett bra val, men inte så oväntat! Vad tycker du om valet av årets julvärd? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julvärd

2016-11-08 i Mer jul
Snart får vi reda på vem som blir årets julvärd på SVT. Jag har ingen aning om vem det kan bli men jag hoppas fortfarande på Edward Blom eller Lotta Lundgren. Det återstår att se! Idag kl 11 presenteras julvärden på SVT play. Här kan du se livesändningen. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 7

2016-11-07 i Mer jul
Dagens novemberutmaning! Speciellt julminne? Ett av mina speciella julminnen var när jag firade jul med min amerikanska släkt i New Jersey år 2009. Vi hade haft snöstorm två dagar innan julafton så det var massor med snö överallt. Jag hade tagit med ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Kladdkakans dag

2016-11-07 i Mer jul
Idag är det kladdkakans dag. Det är värt att fira tycker jag! Jag ska se om jag slänger ihop en kladdkaka ikväll. Det säger nog inte pojkvännen nej till :) Jag brukar göra kladdkakemuffins av det här receptet från Matplatsen. De är helt magiska! Äter du ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mysig helg

2016-11-07 i Mer jul
Helgen har varit riktigt mysig. Den bjöd både på snö, biodejt med pojkvännen och ost-och vinkväll med en vän. Sen har vi även haft massa tid till att bara ta det lugnt och mysa. Denna helgen var lite reserverad till att vi skulle prova soffor, men ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Wishlist från HM Home

2016-11-07 i Mer jul
HM Home har verkligen lyckats med sin julkollektion i år. De har massor med fina saker som jag hade älskat att få pynta vår nya lägenhet med. Dessa kuddar hade passat perfekt i vår nya soffa. Eller tänk om man kunde pryda en stor tät gran med de här ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Vinn en chokladkalender

2016-11-06 i Mer jul
Jag är med i en tävling på bloggen Jul i fjällen där man kan vinna en fin chokladkalender från Åre Chokladfabriken. Tänk vilken lyx om man hade vunnit den här! Gå med i tävlingen här du också. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Jul på Spotify!

2016-11-06 i Mer jul
Wiho! Spotify har fattat att det snart är dags för jul. Idag möttes jag av det här när jag loggade in. Satte givetvis igång en lista på en gång. Så nu sitter jag och tar det lite lugnt till de ljuva tonerna av julpiano. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 6

2016-11-06 i Mer jul
6e november är här, och så även den sjätte delen av novemberutmaningen. Nån du saknar denna julen? I år har jag turen att få fira julen med alla mina nära och kära. Inte alla på en och samma dag men under julafton, juldagen och annandagen kommer jag få ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Snö igen

2016-11-06 i Mer jul
Vilken glad överraskning man vaknade till idag då. Snötäckta tack och små snöflingor som fortfarande slingrar sig ner mot marken. Andra snöfallet i Göteborg för i år kom alltså tidigare än va första snön kom till Västerås förra året. Jippi! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 5

2016-11-05 i Mer jul
Del 5 av novemberutmaningen av Bittesjul. Du måste välja bort nått som ni brukar ha/gör/ äter (vad som helst) på julafton, vad väljer du? Jag är faktiskt den av de som lätt hade kunnat skippa Kalle Anka. För mig är det något vi gör bara för att vi alltid ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Pepparkakspremiär

2016-11-05 i Mer jul
Igår hade jag en vän över på lite ost och vinkväll. Det var en riktigt härlig och avslappnad kväll med mycket prat och god mat. Även om min vän är lite utav en grinch så hade jag lyckats smuggla in lite pepparkakor och ädelost på ostbrickan. Och ååh va ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ny soffa beställd!

2016-11-05 i Mer jul
Snart blir det inflytt i den nya lägenheten! Om exakt tre veckor är det dags. Nu behöver vi bara fixa lite möbler med, sen är vi helt redo. När vi flyttade i från Västerås för ett halvår sen så sålde vi nästa alla möbler vi ägde. Sedan dess har vi bott ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 4

2016-11-04 i Mer jul
Dags för dagens utmaning! Årets julbak? Det kommer nog bestå av lussekatter, saffarnsbullar och alla möjliga olika kolor! De senaste åren har jag fått dille på att testa olika sorter kolor. Mina favoriter än så länge är salt kaffekola och turkisk ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 3

2016-11-03 i Mer jul
Dagens utmaning handlar passande nog om julmusik. Jag som tjuvlyssnade lite redan idag! Du får bara spela en enda låt under hela julafton, vilken väljer du? Svår fråga! Jag har så många låtar som jag tycker om. Men undra om det inte blir Carol of the ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Svårt att hålla sig..

2016-11-03 i Mer jul
..från att jag lyssnar på julmusik! Det är helt okej ändå tycker jag eftersom att det snöar. Så då passar det riktigt bra att lyssna igenom några nya julskivor. Här har jag mina två julspellistor som jag lyssnar på. En orginallista med alla mina ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Det snöar!

2016-11-03 i Mer jul
Just nu snöar det i Göteborg! Det är ganska små flingor i sakta takt, men det är snö! Går inte att ta bilder för det syns inte alls. Men nu vet vi att första snön kom den 3 november år 2016 :) Härligt! Jag som hade gissat på 15e december. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Juliga filmer

2016-11-03 i Mer jul
Nu när det är november och man är riktigt sugen på jul så är det mysigt att krypa upp i soffan och titta på en julfilm. Men vissa julfilmer vill jag spara på lite tills det är lite närmare jul. Så vid denna tiden brukar jag titta på "vanliga" filmer som ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Äntligen minusgrader!

2016-11-03 i Mer jul
Titta vilket fint väder vi har i Göteborg idag. Minus två grader, men ingen nederbörd..Antar att jag får vänta lite till innan vi får någon snö. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - Del 2

2016-11-02 i Mer jul
Dagens novemberutmaning kommer här! Julen är härlig för stora och små. Vilken ålder tycker du julen är härligast i? För min del så har julen nog varit härligast när jag var lite, men inte för liten för att förstå allt omkring en. Kanske mellan 4-12 år? ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julkalender

2016-11-02 i Mer jul
Nu har jag sett trailern för årets julkalender Selmas saga, och den verkar riktigt lovande! Jag tror att den kommer ha allt vad en julkalender bör ha; julstämning, en spännande historia och fina miljöer. Jag var ju ett riktigt stort fan av förra årets ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen - del 1

2016-11-02 i Mer jul
Igår startade Novemberutmaningen hos Bittesjul. Självklart ska jag vara med! (Även om första delen är något försenad) Varför julbloggar du? Jag julbloggar för att få lite utlopp för mina jultankar under hösten och för att ha kontakt med andra ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets isshow på Liseberg

2016-11-02 i Mer jul
I två år har Liseberg haft en isshow som är gratis att se för alla deras besökare under Jul på Liseberg. Förra året handlade isshowen om sagan Hans och Greta och året innan dess om Snödrottningen. I år blir det en ny klassisk saga och det är ingen ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Falkenbergs Lucia 2016

2016-11-01 i Mer jul
På Hallands Nyheters hemsida kan man nu rösta fram Falkenbergs Lucia. Jag som är ifrån Falkenberg kommer ihåg hur det brukade finnas bilder uppsatta i ett skyltfönster inne i Falkenbergs centrum med bilder på luciakandidaterna. Nu förtiden läggs de ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julböcker på bibblan

2016-11-01 i Mer jul
I morse läste jag igenom min historik i bloggen från tidigare november-månader. Det får mig alltid så glad att läsa om hur jag startade julmyset tidigare år. Det fick mig också att komma ihåg att jag läste en väldigt bra julbok förra året i november ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Löfte om snö

2016-11-01 i Mer jul
Såhär såg det ut på de olika nyhetssajterna igår. Nu hoppas jag verkligen att detta stämmer också. Annars kommer jag bli riktigt besviken.. Även SMHI säger att det blir snö i Göteborg på lördag. Det är väl bara att hålla tummarna! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

November är här!

2016-11-01 i Mer jul
November är här och jag är riktigt glad för det. November är alltid en trevlig uppstart inför vintern och advent. I år hoppas jag att november kommer att bjuda på första snön, en smidig flytt, mysiga kvällar med pojkvännen och en massa julförberedelser. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ge mig jul

2016-10-31 i Mer jul
Halloween är idag, men jag har redan hunnit fira Halloween i helgen, och jag är faktiskt redan lite trött på det. Nu är jag så redo för att börja julmysa. Det kommer jag att börja med sakta med säkert från och med nu och fram till jul. I veckan kommer ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julklappsinslagning

2016-10-31 i Mer jul
Igår när jag var på Gekås så köpte jag lite julklappspapper och det fick mig såklart att börja fundera på hur jag kommer slå in klapparna i år.Just nu lutar det åt att årets julklappsinslagning kommer att gå i rött, vitt, guld och koppar. Låter kanske ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Första snön påväg?

2016-10-31 i Mer jul
Vad är det jag ser? Snö påväg på lördag? Åh hoppas hoppas!!! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julshopping på Gekås idag

2016-10-30 i Mer jul
I förmiddags tog jag en sväng in på Gekås för att kolla in årets julsortiment. Jag hittade en hel del faktiskt. Lite juliga doftljus, julkalendrar och julklappspapper.Just det, dagen idag började också med att jag fick skrapa rutorna innan jag kunde åka ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Halloween-middag

2016-10-29 i Mer jul
Jag har haft en superkul kväll ihop med mon storasyster och hennes familj. Lite läskigt då och då tyckte barnen. De blev bland annat jagade av ett monstret i trädgården ett tag, haha.Vi har ätit massor med godis, läskig mat och god dessert. En perfekt ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Halloween-dukning

2016-10-29 i Mer jul
Titta så fint min pojkvän har dukat inför dagens halloweenkväll.Nu kan gästerna komma! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Redo för halloween

2016-10-29 i Mer jul
Helgen spenderas hemma hos mamma i Falkenberg och ikväll vankas det halloweenfest med syrran och hennes familj. Jag har köpt massor med läskigt godis och vi kommer laga lite rolig halloween plockmat. Hoppas ni får en läskig kväll :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Paket på posten

2016-10-27 i Mer jul
Häromdagen fick jag två paket på posten. Ett från apotea och ett från Mitt kök. Det första paketet var en snöflinge-reflex som jag genast satte på min jacka. Jag hoppas att den kan bringa lite kyla till västkusten inom kort!Det andra paketet var en ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Läskigt gott från DD

2016-10-26 i Mer jul
Dagen har spenderats i Stockholm med jobbet. När jag gick till stationen på vägen hem passade jag på att stanna till på Dunkin Donuts för att kolla in deras Halloween-utbud. Jag hade tur som lyckades pricka in just en onsdag, då har de så kallade ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Synas i mörkret

2016-10-24 i Mer jul
Nu börjar det sakta men säkert att bli mörkare, både på morgonen och kvällen. Alltså dags att använda reflex!Jag beställde precis en snöflinge-reflex från apotea.se. Allt för att få lite snö i någon form..Så det är dagens påminnelse till alla därute i ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Dags att börja julmysa

2016-10-24 i Mer jul
Vilken bra helg jag har haft. Även om både pojkvännen och jag har känt oss lite krassliga så såg vi ändå till att ha en riktigt mysig helg. Den började med mys i soffan med Lantliv Julspecial och tända ljus. Det blev julfilm x 2, Medan du sov och The ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ny ljusstake inköpt

2016-10-24 i Mer jul
Igår beställde jag en till el-ljusstake. Vi behöver en till när vi flyttar eftersom att vi kommer ha fler fönster i den nya lägenheten. Jag hittade en exakt likadan som den vi har idag på erbjudande på ICA hemma, så det fick bli en sån. Endast 39 kr + ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

2 månader...

2016-10-24 i Mer jul
Idag är det endast två månader kvar till julafton. Nu är det verkligen dags att börja jula så att man hinner njuta av allt innan det är för sent. Låt julmyset börja! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Två månader till uppesittarkvällen

2016-10-23 i Mer jul
Om exakt två månader sitter jag med familjen hemma hos mamma och myser, kvällen före julafton. Det blir en favorit i repris från förra året när vi umgicks, åt gott och spelande binglotto. Det blir säkert några glas champagne, lite goda ostar och en massa ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julen börjar titta fram

2016-10-23 i Mer jul
Idag såg det bättre ut i butikerna på julfronten. Förra helgen var jag lite besviken på utbudet. Men nu börjar julen titta fram lite här och var :)Bilderna är tagna på Lagerhaus. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Dagens juliga

2016-10-22 i Mer jul
Lördagskvällen bjuder på årets första juliga film :)Trevlig lördag! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julstrumpor-deal

2016-10-21 i Mer jul
Tänkte bara tipsa om de här fina julstrumporna som just nu ligger uppe på letsdeal.se.Väldigt fina tycker jag! För 149kr får man alla fem par. En helt okej deal! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En ruskig fredagskväll

2016-10-21 i Mer jul
Såhär spenderar jag fredagskvällen. Med årets första jultidning, lite oliver och något gott att dricka. Till middag blir det entrecôte med pommes och kryddsmör. Ha en skön fredag alla! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Smygpremiär av Halloween på Liseberg

2016-10-21 i Mer jul
Igår var jag med jobbet på smygpremiären av Halloween på Liseberg. Och jag säger bara: WOW! Det här var första gången som jag var på Halloween på Liseberg. De hade Halloween-öppet för första gången förra året, och det var en succé med över 200 000 ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Hoppas på snö

2016-10-21 i Mer jul
6 år sedan idag kom första snön som ni ser på bilden nedan. Hur länge får vi vänta i år tro?Jag har tippat på att första snön kommer till Göteborg den 15e december. Den får gärna komma tidigare än så. Men det tror jag knappt. Någon av mina läsare som ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Chips eller julmat?

2016-10-20 i Mer jul
Bjäre chips är lite kaxiga över hur goda chips de säljer. Deras VD påstår att deras chips är godare än julmat. Men det håller vi nog inte riktigt med om va? Nog att gör väldigt goda chips. Men julmat kommer före om man frågar mig. Chips eller julmat, vad ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Adventskalender till frukost!

2016-10-20 i Mer jul
Titta va jag hittade. En väldigt annourlunda adventskalender från mymuesli. Och den är väldigt stor också! Denna kubiska kalendern innehåller 24 olika små förpackningar av müsli. Det är bara att hälla i mjölk, fil eller yoghurt och sen har du din ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ett steg närmre flytten..

2016-10-19 i Mer jul
..vi har blivit med säng! Igår var vi och provade sängar och vi hittade en jättefin säng för ett helt rimligt pris inom vår budget. Nu känns flytten mycket mer verklig. Det är snart bara en månad kvar. Sängen vi köpte är en Jensen kontinentalsäng i ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ny adventstjärna inköpt

2016-10-19 i Mer jul
Igår beställde jag en adventstjärna från Markslöjd. Det blev deras stora stjärna i papp, i färgen brons. Jag har sedan tidigare haft en guldglittrig adventsstjärna från Åhléns som jag älskar, men den är ganska utsliten så det var dags att byta ut den. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mina favoritrecept till jul

2016-10-18 i Mer jul
Jag gillar att prova något nytt recept varje jul. Det kan vara kul att ha något nytt på julbordet, adventsfikan eller uppesittarkvällen även om man har sina gamla vanliga maträtter på bordet också. De allra bästa nya julrecepten som jag testat har kommit ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Carolas julkonsert bokat!

2016-10-18 i Mer jul
Nu har vi beställt biljetter till Carolas julkonsert, Drömmen om jul. Jag ska gå med min sambo och hans mamma här i Göteborg den 11 december. Innan konserten ska vi ha en mysig tredjeadventsfika hemma hos oss i nya lägenheten. Det blir kul! Och tänk va ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Markslöjd Advent på rea

2016-10-18 i Mer jul
Vill bara tipsa lite snabbt om att Campadre har en kampanj för Markslöjd Advent just nu. Där finns fina adventsstjärnor och elljusstakar till riktigt bra priser. Jag kanske beställer mig en adventsstjärna i brons. Den hade passat så bra i vår nya ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Nu ska hemmet dofta jul

2016-10-18 i Mer jul
Jag har alltid tänkt att jag vill ha rengöringsmedel som luktar som jul. Tänk va mycket roligare det skulle vara att städa då. Häromdagen skrev Heleves jul ett inlägg om Maison Belle's Christmas allrengöring med doft av apelsin och kanel. Flaskan är så ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets första julmust

2016-10-17 i Mer jul
Äntligen har vår närmaste mataffär fått in julmusten. Köpte en flaska till sambon som är galen i julmust. Han hade kunnat dricka det året om bara det gick att köpa. Men det är väl tur att det inte finns tillgänglig hela året. Nu njuter man ju så mycket ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Jul hos Lush

2016-10-17 i Mer jul
Igår trotsade jag regnet och tog en sväng på stan för att spana på julgrejer. Men jag blev lite besviken. Det var knappt några julsaker framme i butikerna ännu. Inte ens The Body Shop hade fått in sina julprodukter än. Jag som hade hoppats på att testa ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julkalender i bloggen

2016-10-17 i Mer jul
I år har jag bestämt mig för att ha en egen liten julkalender i bloggen. Det blir något enkelt men väldigt juligt. Exakt vad det blir avslöjar jag inte riktigt ännu, men här kommer en liten ledtråd. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Hemmagjord chai-sirap

2016-10-16 i Mer jul
Idag har jag provat Jul hos Lindas recept på hemmagjord chai-sirap. Och det blev jättebra! Vi har redan hunnit provsmaka och det blev jättegott. Det var också väldigt enkelt och snabbt att slänga ihop. Sen häller man upp det i några snygga flaskor, ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Det närmar sig flytt

2016-10-16 i Mer jul
Igår var jag i lägenheten som vi ska flytta in i den 25e november. Flytten har känts ganska avlägsen tidigare men nu när jag var där och inspekterade rummen och mätte väggar osv. så känns det verkligen att det börjar närma sig. Och det ska bli så kul! ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Första julklapparna inhandlade!

2016-10-16 i Mer jul
I natt har jag inte kunnat sova så bra. Jag somnade på soffan igår kväll och sen vaknade jag vid två-tiden och gick för att lägga mig i sängen. Men självklart hann jag piggna till och jag lyckades inte somna om. Sen om det beror på en stundade fullmånen ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julnyheter jag ser framemot

2016-10-15 i Mer jul
Det kommer en hel del spännande julnyheter i butikerna i år. Några ser jag framemot mer än andra. Årets jultomte-smak, tomtegröt och kanel, är inte en av dom. Men jag kommer självklart smaka den ändå. De produkter som jag är väldigt spänd på att få prova ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

70 dagar

2016-10-15 i Mer jul
70 dagar kvar till julafton. Herregud som tiden går. Nu är det hög tid för mig att börja fundera på julklappar! Det blir nog en hel del julshopping på nätet i år. Och sen någon runda på stan när lite mer julsaker kommer upp i butikerna. Vart köper ni ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Kallaste vintern på länge, enligt Danmark

2016-10-14 i Mer jul
I Danmark har de släppt en långtidsprognos för vädret tre månader framöver. Även Sverige finns med i prognosen och de spår att det blir den kallaste vintern på 6 år i Skandinavien. Långtidprognoser som denna brukar inte direkt vara så pålitliga. SMHIs ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Glöggen är räddad!

2016-10-14 i Mer jul
Flera stora medier rapporterade i veckan om att EU ändrat reglerna för vad som får kallas glögg. Det stämmer inte enligt Europeiska Kommisionen som skriver att det endast varit felaktig medierapportering. Jippi, glöggen är räddad! Och jag slipper ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Temadagar att fira innan jul

2016-10-13 i Mer jul
Väntan inför julen kan vara lite jobbig ibland. Man väntar och väntar och det känns som att ingenting händer. Så jag försöker alltid att njuta av varje dag även fram till jul. Jag njuter av hösten, firar halloween och även andra mindre uppmärksammade ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets första glögg inhandlad

2016-10-12 i Mer jul
Nu har dagen kommit även för mig. Idag var jag och hämtade Blossa 16 på systemet. Och ååh vilken snygg flaska!Den här ska jag ha framme hela julen, även efter jag druckit upp den. Tänk flaskan led ett grönt eller gulligt ljus i. Det blir ju en perfekt ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Nya EU-regler för glögg

2016-10-12 i Mer jul
Starkvinsglögg som är smaksatt med rom eller whisky får inte längre kallas för glögg. Detta på grund av en ny EU-regel som bestämmer att det endast är drycker som enbart innehåller druvbaserad sprit får kallas glögg. Men då rom och whisky ej är gjort på ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Min adventskalender är här!

2016-10-11 i Mer jul
Wihooo, nu känns det som att advent börjar närma sig lite mer. För idag var jag och hämtade ut ett fint paket från Lakritsroten, innehållande min adventskalender från Haupt Lakrits! Jag är så taggad på att få dela med mig av mina smakupplevelser varje ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mer jul på Tumblr

2016-10-09 i Mer jul
Jag har nu skaffat ett konto på Tumblr där jag kommer dela med av både egna och andras julbilder som ger mig inspiration inför julen. Om någon är intresserad av att kika in bloggen så heter den more christmas där. ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En annorlunda julmarknad

2016-10-09 i Mer jul
Jag såg ett event idag på Facebook för en julmarknad nere i Hässleholm. Anledningen till att jag blev nyfiken på just den var för att den inte är som vilken julmarknad som helst. Det är en underjordisk julmarknad. 12 meter under jorden håller marknaden ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Nyhet i Aladdinasken

2016-10-09 i Mer jul
Nu ändras Alladinasken igen. Lagom till jul så lämnar flöderblomspralinen den röda asken för att ge plats för den nya limepralinen. Det är en pralin i mörk choklad, fylld med limecreme.För mig så låter det inte som en drastisk ändring då ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Höstens ankomst

2016-10-08 i Mer jul
Nu när jag är tillbaka på svensk mark så känns det verkligen som höst jämfört med Spaniens varma temperaturer. Men egentligen har hösten inte kommit till Göteborg ännu, metereologiskt sett. Hösten anses inte ha kommit förän det har varit kallare än 10 ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julig tjuvstart

2016-10-08 i Mer jul
Jag har något att erkänna... Min pojkvän och jag lyssnade precis på tre jullåtar! Och det var faktiskt inte mitt initiativ. Jag har visst en ganska julgalen kille här hemma också :) Låtarna blev White Christmas med Bing Crosby, Greatest Time of Year ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

För dig som är nyfiken på Blossa 16..

2016-10-08 i Mer jul
Ett hett tips för dig som är lite nyfiken på Blossa 16. I detta klippet bjuder en av mina favoriter på Youtube, Matgeek, på en recension på årets Blossa-smak. Visst låter den spänannde? Jag har redan beställt min flaska och väntar spänt på att få prova ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lakritskalender beställd!

2016-10-08 i Mer jul
Nu har jag funderat ett tag på vad jag ska ha för kalender i år eftersom att jag skippar The Body Shops.Något ätbart hade jag bestämt mig för att det skulle bli. Kanske choklad eller lakrits. Men idag bestämde jag mig för att det blir Haupt ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julsmak - Annas pepparkakor

2016-10-07 i Mer jul
Nu har Annas Pepparkakor avslöjat årets julsmak på deras limiten edition pepparkakor, nämligen polka.Vad tror ni om detta? Jag har lite svårt att föreställa mig hur det kommer smaka faktiskt. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Äntligen lite höst för mig med

2016-10-07 i Mer jul
Idag åker jag hem till kylan igen. Jag har haft en underbar resa här i Spanien, men nu längtar jag verkligen till att få känna på hösten. Det var ju fortfarande ganska varmt i Göteborg när jag åkte den 27e september.Men nu ser vädret ut att ha blivit ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julshopping på Primark

2016-10-05 i Mer jul
Dagen bjöd på shopping i mängder på Primark utanför Torrevieja. Det blev mest mjukiskläder och pyjamas för min del. Men jag köpte även en vinterjacka för endast 40 euro, vilket kap!Men det allra bästa var såklart julsakerna. Jag köpte matchande ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Snart glöggdags

2016-10-04 i Mer jul
Jag sitter i ett varmt Spanien och julen känns ganska avlägsen. Men då och då tänker jag på hösten där hemma och känner att jag ser framemot att komma hem till lite kyla.Och när kylan är så vill man gärna värma sig med lite glögg. Så jag tog tag i ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Kanelbullens dag

2016-10-04 i Mer jul
Idag är det kanelbullens dag. Det är absolut en dag värd att fira tycker jag! Det blir dock inga kanelbullar för mig då jag just nu befinner mig i Spanien. Så jag kommer nog ta att äta lite churros eller något annat gott istället. Men det är ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ännu mer jul i Skottland

2016-10-02 i Mer jul
Bjuder på lite fler bilder som min mamma skickat från hennes semester i Skottland. Dessa är i från Edinburgh. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Vad é det för en dag...

2016-10-01 i Mer jul
..É det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för jag blir gammal som gatan i dag. Hurra hurra hurra... Attans va gammal jag blev helt plötsligt. 25 år! Det kommer nog behövas en del cava innan jag kommer acceptera det.. Skål! :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Jul på Etsy.com

2016-09-30 i Mer jul
En sida som jag kan klicka runt på i timmar är Etsy.com. Det är en webshop där olika bland annat hantverkare och konstnärer kan sälja produkter via en egen webshop. Där finns verkligen allt mellan himmel och jord. Det allra bästa är att det finns allt ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mer jul från Skottland

2016-09-29 i Mer jul
Min mamma är i Skottland och hon skickar bilder till mig när hon stöter på något juligt där borta. Här hittade hon en fin julbutik vid namn Christmas Emporium.Fint va? :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Flytt i jul

2016-09-28 i Mer jul
I år kommer det bli extra roligt att julpynta hemma. Vi ska nämligen flytta till en ny lägenhet i slutet av november. De senaste åren har vi endast bott i studentlägenheter, så det ska bli så roligt att nu få flytta till en stor tvåa mitt i centrala ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Äntligen semester!

2016-09-26 i Mer jul
Idag är sista jobbdagen innan jag tar ledigt i 10 dagar. Imorgon bär det av till Spanien med familj och vänner för att njuta av sol och bad, samt för att fira min 25-årsdag på lördag. Så det kommer vara lite lugnare i bloggen de kommande 10 dagarna, men ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Adventskalender?

2016-09-25 i Mer jul
I år blir det nog ingen The Body Shop-kalender. Och nu sitter jag och funderar på vilken jag ska ha istället. Det lutar åt en kalender med ätbart i, antingen choklad eller lakrits. Men vilken ska man välja? Blir det kanske Haupt.. ..eller Lakrids by ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

3 månader...

2016-09-24 i Mer jul
.. till julafton! Tiden bara rusar förbi. Vad gör ni denna kväll, 3 månader innan julafton? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Höst

2016-09-22 i Mer jul
Idag är det höstdagjämning. I vissa länder, som Spanien eller USA, har jag märkt att det inte är förän idag som de säger att det officiellt blir höst. Jag har inte hållit med om det tidigare då jag ofta tycker att hösten börjar innan dess i Sverige. Men ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julhälsning från Skottland

2016-09-22 i Mer jul
Det är visst inte bara vi julbloggare som suktar efter julen redan nu. Igårkväll fick jag två bilder från min mamma som just nu befinner sig i Skottland. Mittemot deras hotell så ligger det en liten julbutik med enbart julsaker. Sjävklart skickade hon ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julbocken firar 50år

2016-09-21 i Mer jul
Gävles julbock firar i år 50 år. Och för att se till att bocken av halm klarar sig sitt femtionde år, utan att brännas eller vandaliserats, så har Gävle kommun valt att satsa ytterligare 850 000kr på bevakning av bocken. Om detta får den att klara sig ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Hösten är här

2016-09-20 i Mer jul
Åh vilken härlig känsla jag har i hela kroppen nu. Idag är första dagen som jag känt höstkänslor på riktigt i år! Jag har spenderat hela dagen i Stockholm på utbildning och luften kändes så där härligt frisk och krispig som höstluft ska kännas. Dagen ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Vandring i julens Göteborg

2016-09-18 i Mer jul
Förra veckan skrev jag om olika julkurser som finns att ta i Göteborg (och runt om i Sverige) kring jul. Nu har jag hittat ännu en rolig julaktivitet att gå på i vår fina storstad på västkusten. Det är en vandring med provsmakningar ihop med en guide ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julnyhet från Leksands Knäckebröd

2016-09-16 i Mer jul
Jag älskar knäckebröd. Speciellt i den lite smalare varianten som delikatess-knäcke eller vad man ska säga. Det brukar jag ha som kvällssnacks med något gott pålägg på om jag blir lite hungrig på kvällskvisten. Så jag blev lite extra glad när jag läste ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Taggad på jul

2016-09-15 i Mer jul
Spammar mina nära och kära med julbilder denna dag, 100 dagar innan julafton. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

100 dagar till jul!

2016-09-15 i Mer jul
Idag är det bara 100 dagar kvar till julafton. Det är bara att njuta av denna tid, när vi vet att julen är framför oss och vi har all den underbara väntan kvar. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Min fina present till mig själv

2016-09-14 i Mer jul
Titta vilken skönhet som kom med posten förra veckan. Som jag skrev för några veckor sedan så beställde jag en födelsedagspresent/examenspresent till mig själv i form av en roséfärgad Michael Kors klocka. Och nu har den äntligen kommit.Jag tycker den är ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Fall Bucket List

2016-09-13 i Mer jul
I väntan på julen (och hösten dessutom) så tänkte jag att det kan vara passande att skriva ner några saker jag önskar göra innan hösten är över. De senaste åren har jag gjort en Christmas Bucket List med saker som jag vill göra i decembermånad. Men jag ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Var är hösten?

2016-09-12 i Mer jul
Vad händer med vädret egentligen? Det är mitten av september och vi ska ha 24 grader varmt och strålande sol imorgon!? Kan vi inte bara få lite höst och kyla nu?Är det någon som fått lite känning på hösten iallafall? För det har inte jag.. - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julens topp 3

2016-09-12 i Mer jul
Julmat Grönkål, köttbullar, dopp Juldryck Julmust, champagne, vit glögg JulmusikMer jul, Julkort från Vårby Gård, It's Beginning to Look a Lot Like ChristmasJulfilmer Surviving Christmas, Tomten är far till alla barnen, Musse Pigg och hans vänner ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Kurser i jul

2016-09-11 i Mer jul
De senaste två åren har jag tänkt gå på någon kreativ julkurs. När jag bodde i Västerås så fanns det till exempel en kurs i att göra julkorv och en i att binda adventskransar. Men det blev tyvärr aldrig av då jag jämt hade så fullt upp kring jul. Jag är ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Blossa 16

2016-09-09 i Mer jul
Igår fick vi svaret. Årets Blossa kommer ha smak av kråkbär. Det är visst ett bär som växer i skogen och påminner om blåbär.Jag har själv faktiskt verken hört talas om eller smakat kråkbär tidigare. Så det ska bli riktigt roligt att testa.Och flaskan ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julnyheter på The Body Shop

2016-09-08 i Mer jul
Åh va jag älskar den här tiden, när det fortfarande är mycket härlig väntan kvar till jul men ändå så nära att julnyheter börjar poppa upp lite här och var. The Body Shop är snabba på bollen och har redan sina tre nya dofter för julsäsongen. Dofterna ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mina julkalendrar från The Body Shop

2016-09-07 i Mer jul
Ni som har läst min blogg tidigare har säkert sett att jag haft The Body Shops julkalender flera år. Jag har haft lyxen att få Ultimate-kalendrar från min kära pojkvän som totalt har skämt bort mig. Kalendrarna är faktiskt helt fantastiska och även om de ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En sista ledtråd från Blossa

2016-09-07 i Mer jul
Idag har Blossa släppt ytterligare en ledtråd som hintar om smaken på Blossas årliga glögg. Sedan tidigare har vi fått en ledtråd som hintar om färgen grön. Och nu då även den här ledtråden: En massa skog och solljus. Min första tanke var gran och ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Snart får vi veta

2016-09-05 i Mer jul
..smaken på Blossa 16! På torsdag går Blossa ut med årets smak på sin årgångsglögg. Jag väntar spänt tills dess!Vad tror du blir årets smak? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ännu ett hösttecken

2016-09-04 i Mer jul
Några saker som jag älskar med hösten är att hockeysäsongen sätter igång, den svala och friska luften och det börjar bli mörkare om kvällarna. Men det absolut bästa är ändå att få ära mängder med satsumas. Och den tiden är äntligen här. För jag hittade ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Söndagsbak

2016-09-04 i Mer jul
Jag har precis tagit ut en nybakad banankaka ur ugnen och det doftar ljuvligt i hela lägenheten! Det får mig att längta till vinterns alla julbak. Tänk va mysigt det är att slänga ihop en mjukpepparkaka en söndag i december och bjuda över en vän på ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julgalen

2016-09-04 i Mer jul
En släkting taggade mig i den här bilden på Facebook. Någon mer som känner igen sig? 😆 - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Skräckfilm på bio

2016-09-03 i Mer jul
Idag passar jag på att inleda hösten med att se en skräckfilm, på bio! Det var väldigt längresen jag såg en skräckfilm på bio faktiskt. Det ska bli riktigt kul! Och jag hoppas att jag kommer få riktiga höstkänslor. Filmen vi ska se heter Don't Breathe ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lucia i SVT spelas in i Halland

2016-09-02 i Mer jul
Hallands Nyheter skrev häromdagen om att SVTs luciasändning i år kommer att spelas in från Varbergs fästning. Det tycker hallänningen i mig är riktigt roligt såklart. Lucia är på en tisdag i år så jag kommer tyvärr inte kunna åka ner till Varberg, utan ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Blossa16 - Ledtrådarna är påväg!

2016-09-01 i Mer jul
Det är inte bara julbloggarna som sätter igång nu när september är här. Även Blossa har idag lagt upp sin första ledtråd på Facebook angående årets årgångsglögg, Blossa 16. Men ledtråden säger inte mycket: Snart avslöjar vi årets smak. Kan du gissa ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julpynt redan

2016-09-01 i Mer jul
Lagom tills att julbloggsäsongen har startat igång så har även Gekås i Ullared fått upp sitt julpynt i butiken. Gekåsbloggen har uppdaterat bloggen med julens produkter redan! Så om någon har vägarna förbi och är sugen på att shoppa lite julgrejer så är ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Officiell start på julblogssäsongen!

2016-09-01 i Mer jul
1 september är här och så även starten på hösten och julbloggssäsongen. Vilken glädje! Jag älskar hösten och är så förväntansfull inför allt som den kommer att bjuda på. Några saker som jag ser framemot extra mycket är att få se Kent i Linköping, ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Carola på julturné

2016-08-28 i Mer jul
Ett hett tips till alla julmusiksälskare! Carola ska ut på julturné i vinter. Hon kommer bland annat till Göteborg, Örebro och Linköping. Turnén kallas Drömmen om julen och biljetter finns att köpa redan nu på Livenation. Själv älskar jag att gå på ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Min önskelista

2016-08-17 i Mer jul
Tick tock tick tock.. Snart närmar det sig min 25-årsdag (!). Jag kan faktiskt inte förstå att jag börjar bli så gammal. Jag har inget emot att åldras, det är bara det att jag inte hänger med i siffrorna. (Igår när jag gjorde en marknadsundersökning ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Tidig present till mig själv

2016-08-16 i Mer jul
Titta vilken skönhet jag precis beställde från Campadre. En härligt klocka i roséguld från Michael Kors som tidig födelsepresent eller försenad examenspresent till mig sjäv. När jag tog examen för ett år sen så lovade jag att köpa en klocka till mig ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ny månad, nytt jobb

2016-07-31 i Mer jul
Vi befinner oss nu mitt i sommaren och jul känns väldigt avlägset. Men imorgon är det redan första augusti och det kommer kännas som ett kort ögonblick innan hösten är här, och jag börjar blogga om årets julplaner igen. Det här året kommer bjuda på massa ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Första uppesittarkvällen

2015-12-24 i Mer jul
Igår var första gången som vi i min familj  spelade Bingolotto. Jag kom på idén att köpa en lott till alla och se om de skulle tycka det var kul.Det blev till en riktigt trevlig kväll med bingo och spel. Det är ju så mycket prat så vi spelade mellan ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Ingen sovmorgon här inte

2015-12-23 i Mer jul
Pga lite ovant att sova i mindre säng och en tur till gekås om ett par timmar fick mig att vakna pigg kvart över fem.Jag har ju faktiskt en hel del saker som ska göras idag. Lika bra att sätta fart :)Dan före dopparedan! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

A lot like Christmas

2015-12-22 i Mer jul
 Framme! - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Påväg hem

2015-12-22 i Mer jul
Äntligen har även jag gått på julledighet. Igår var det lite kämpigt när jag fick snapchats både från min syster och min pojkvän som redan är hemma hos familjen. Men efter en fem timmars lång tåg resa så är jag snart framme jag med. Imorgon ska jag till ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Två ynka dagar

2015-12-22 i Mer jul
Idag är det två ynka dagar kvar till julafton. Och jag har inte julledigt än! Men i eftermiddag är det min tur att få gå på ledighet och åka hem till familjen. Längtar!Men nu måste jag packa färdigt väskan och sticka till jobbet.Hur är ni andra lediga i ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Veckans jul-TV #5

2015-12-21 i Mer jul
 Måndag 21/1207.15 - Tusen år till julafton, Svt1 (sänds även 18.45)09.20 - Hats Off to Christmas!, TV309.35 - Kampen om juleljusen, Kanal 510.30 - All I Want for Christmas, Kanal 513.10 - Julbak med dessertjuryn, Kanal 513.45 - Julstök med Lasse Kronér, ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Mitt skrivbord just nu

2015-12-18 i Mer jul
Det är nästan för mycket godis nu. Men det är ju jul! Så jag tar en tomte till ;) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Helgens jul-TV #8

2015-12-18 i Mer jul
Sista adventshelgen är här och nu återstår bara några få dagar innan jul. Så dags att slå in de sista klapparna och njuta av att jul-TVtablån är mer fullspäckad än någonsin! Fredag 18/12 07.15 - Tusen år till julafton, Svt1 (sänds även 18.45) 10.05 - ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

En vecka kvar

2015-12-17 i Mer jul
Sista avsnittet av Jul med Ernst har precis sänts på TV. Nu ligger jag i soffan och kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till julafton!Jag känner mig ganska i fas med julklapparna men jag har mycket packning och julgodis kvar att göra. Men det ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julvädret

2015-12-17 i Mer jul
Jaha då var julvädret här. Börjar bli van vid det här nu... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Årets julklappsinsamling

2015-12-16 i Mer jul
Såhär många julklappar lyckades vi i Rotaract Västerås samla in till årets julklappsinsamling. Julklapparna går till fyra olika organisationer: Med trasiga skor i Västerås, Kvinnojouren i Västerås, ett akuthem för ensamkommande tonåringar på flykt ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Veckans jul-TV #4

2015-12-14 i Mer jul
Sista hela veckan innan jul är här. Nu finns det inte många dagar kvar att njuta av alla härliga julprogram. Så passa på och tänd lite ljus och ät något gott framför TVn denna veckan. Måndag 14/12 07.15 - Tusen år till julafton, Svt1 (sänds även ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lucia

2015-12-13 i Mer jul
Glad lucia på er!Morgonen börjar med lussekatter, Lucia på SVT och snart julkalendern. Hur börjar din luciamorgon? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Helgens jul-TV #7

2015-12-11 i Mer jul
Tredje adventshelgen är här och den bjuder också på massor av jul-TV. Imorgon börjar till exempel en ny säsong av Julstök med Lasse Kronér. Fredag 11/12 07.15 - Tusen år till julafton, Svt1 (sänds även 18.45) 18.30 - Leilas jul, Sjuan 19.15 - Annie ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Tomten är snart klar

2015-12-10 i Mer jul
Snart börjar jag bli klar med mina tomtesysslor. Jag har köpt färdigt nästan alla julklappar. Och till de jag inte köpt till har jag ändå bestämt vad jag ska köpa till.Jag känner mig nöjd i år faktiskt. Julklappsshoppingen har gått bra och det ska bli ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Lucia Movie Night

2015-12-09 i Mer jul
Gissa vad jag ska göra natten till Lucia? Jo jag ska på Lucia Movie Night som SF Bio arrangerar. Det är som en lussevaka där man kollar på film hela natten fram tills luciamorgonen. Under natten får man se tre hemliga förhandsvisningar av kommande ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julgodis

2015-12-08 i Mer jul
Helgens julgodisbak gick bra. Det resulterade i en salt kaffekola, en kola med saffran och kokos och klassisk knäck. Saffran och kokoskolaKnäckTyvärr så lyckades jag bränna första satsen med knäcksmet. Jag hade en ganska vid kastrull så det gick ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Kylig rabatt

2015-12-08 i Mer jul
Blossa har börjat med en hemsida som ger ut rabatt på deras glögg beroende på hur kallt det är där du befinner dig. Gå in på köldrabatten.se själv och se hur mycket du kan få i rabatt. Vi har det inte så kallt i Västerås så jag lyckades bara få till ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Jag vann :)

2015-12-08 i Mer jul
Igår vann jag Santababys tävling om dessa fina berlockerna som man kan dekorera vinglasen med. Riktigt kul! Stort tack till Santababy för en bra tävling med fint pris! :) - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

16 dagar

2015-12-08 i Mer jul
Jag kan inte fatta att det bara är 16 dagar kvar till julafton! Hur ska jag hinna med allt egentligen? Förra året vid den här tiden så var jag redan nere på västkusten och fixade för allt inför julen. Då fick jag jullov redan den 12e december. I år ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julig läsning

2015-12-07 i Mer jul
Nu har jag läst ut boken Let It Snow. Det är en bok med tre kärleksberättelser som alla utspelar sig på julafton. De tre ungdomsförfattarna John Green, Marueen Johnson och Lauren Myracle har skrivit varsin av dessa berättelser som alla kretsar runt en ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Missa inte min utmaning! - Christmas Bucket List

2015-12-07 i Mer jul
I lördags skrev jag om min Christmas Bucket List med saker som jag vill göra innan julen är slut. Jag uppmanar alla julbloggare som är intresserade att göra en likadan. Det är alltid kul att få höra vad andra ser framemot mest med julen. Kommentera ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Julkulor i öronen

2015-12-07 i Mer jul
I lördags när jag var på stan och julshoppade så hittade jag dessa fina örhängena. Jag hade köpt dom om det inte glittret hade lossnat på allihop. Det såg lite fult ut tyvärr. Men jag kommer leta vidare efter några liknande :) Har du några julsmycken? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Veckans jul-TV #3

2015-12-07 i Mer jul
En ny vecka är här och den vill vi självklart spendera framför lite trevlig julprogram på TV. Denna veckan kommer jag börja titta på reprisen av Leilas söta jul som går även i år. Perfekt att få lite inspiration till julbaket!  Måndag 7/1207.15 - ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Dagen julgodisbak

2015-12-06 i Mer jul
Idag står det julgodis på schemat. Jag ska göra knäck och minst en sorts kola. Än så länge så har jag skollat madeln och satt på en sats till Saffranskola med kokos. Någon som har ett tips på en god kola jag kan göra? Har redan gjort en salt kaffekola ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

The Night Before

2015-12-06 i Mer jul
Igår var jag och pojkvännen och tittade på julfilmen The Night Before på bio. Filmen handlar om tre vänner som firat julafton tillsammans i flera år men nu som har bestämt sig att sluta med den traditionen. Filmen utspelar sig på deras sista julafton ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Andra advent är här

2015-12-06 i Mer jul
God morgon! 6:e december är här och andra ljuset är tänt. Morgonen spenderas framför julfilmen Fir Crazy med nybakade nattjästa frallor. Hur börjar du denna adventsmorgon? - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Snön som kom... och försvann

2015-12-06 i Mer jul
Natten till i måndags snöade det hela natten och jag vaknade till ett vitt täcke på måndagsmorgonen. Även om snön var väldigt blöt så hade vi tur och fick minusgrader så det frös på och snön låg kvar. Dock så varade det bara i några dagar, och i ... - ... Läs mer i Mer jul.
Bloggfoto saknas

Christmas Bucket List - jag utmanar er!

2015-12-05 i Mer jul
Förra året utmanade jag andra julbloggare att lägga upp sin Christmas Bucket List. Alltså en lista med det man vill göra innan julen är slut. Min lista från förra året hittar ni här. Här kommer min Christmas Bucket List 2015: Gå på luciahögtiden i ... - ... Läs mer i Mer jul.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby