Presenttips.se har 1 438 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 301 blogginlägg.Julbloggen: Julrimmet

Här hittar du tusentals julrim och mycket annat som kretsar kring julen. Var bor tomten? det får du svar på här.

 
 

Bloggfoto saknas

Julrim på verktygslåda

2017-10-07 i Julrimmet
Julrim på verktygslåda Det är inte svårt men man måste våga, för att lära sig fixa, spika och såga. insänt av Ann-Chatrine Lundman Till denna användbara låda kan jag tyvärr inget rim tråda… Visst är det så ibland att du jobbar på egen hand. Öppna nu och sedan skåda, vad som finns i denna låda..... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fåtölj

2017-10-07 i Julrimmet
Julrim på fåtölj   I denna kan du sitta när du på TV ska titta Två rumpor i samma stol ej gick, men det förevigades med ett klick Nu när du din egen lya hitta Behöver du nåt där du kan sitta. Inskickat av: Susanne  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Badlakan

2017-10-04 i Julrimmet
Julrim på badlakan 1. I strumpan den inte ryms, Bra för rumpan så att den skyms, Så titta under granen, Det är bara att ta den. Inskickat av: Sandra och Margit 2. Ner i vattnet upp till hakan blir sen torr av detta lakan Inskickat av Staa 3. Bastu, bad eller en dusch så snabb, Det ringer på dörren oc... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på gamingstol

2017-10-01 i Julrimmet
Julrim på gamingstol Placera på denna den ädla delen när du ägnar dig åt dataspelen. Det är viktigt med ergonomisk medvetenhet även när det kommer till intresseverksamhet. Med denna du kan sitta komfortabelt länge och spendera tid med ditt gamingumgänge  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på skidhjälm

2017-01-08 i Julrimmet
Julrim på skidhjälm 1. Om du på snö eller is skulle trilla,- är skalet ditt rätt så tunt.Vi vill ha en far som är snäll och klok,Så undvik att det går illa- att skydda knoppen är inte strunt Och vi slipper en hjärnskadad tok. Inskickat av: Evelina Öberg  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Slalomhjälm

2017-01-08 i Julrimmet
Julrim på Slalomhjälm 1. Alla vet nog att du världens bacillskräck har, När barnen hostar igen du snabbt halsduken tar. Detta har jag tänkt på nu i flera år, stunden när du återigen till hyran går. O, ve! Huvudlöss och gammalt wax, nu jävlar är det verkligen dags. Att du swishar i backen ner, utan kl... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Presentkort för en brunch

2017-01-03 i Julrimmet
Julrim på Presentkort för en brunch 1. En måltid utav detta slag passar på en förmiddag Mycket god mat finns att njuta Kanske vill du aldrig sluta Plats i magen du behöver Bäst att frukost hoppa över!  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på pengar till tågresor

2016-12-28 i Julrimmet
Julrim på pengar till tågresor   Du pendlar med tåget så ofta det går men det sätter sina spår biljetten kostar en del så detta tillskott blir väl inte fel.  //Inskicat av: Gunilla von Johansson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på ismaskin

2016-12-24 i Julrimmet
Julrim på ismaskin Jag vet att du har svårt för whisky och gin Men nu går det ner och in – och klirrar i dig och alla andra dirrar då krävs en maskin med is i glaset blir formen FIN!  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på skruvmejselset

2016-12-24 i Julrimmet
Julrim på skruvmejselset Det är några grejer i ditt pall som är lösa så du ska inte sitta där och pösa Du fattar så himla lite grejer fast du alltid har kul med tjejer Men nu är det dags att du lyssnar på min röst och skruvar fast allt som sitter löst  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Vinkaraff

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på vinkaraff 1. Vitt eller rött beroende på fisk eller kött här i ska det hällas innan glasen fram ska ställas.  //Inskickat av: Leah Nhieu   2. När ni har gäster eller anordnar fester är det bra att vara lite fin när ni bjuder vin.  //Inskickat av: Leah Nhieu  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på BH och trosor

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på BH och trosor 1. Det övre är till för dina behag Den bromsar verkan av Newtons lag Det nedre är till för att dölja baken Den gör att du känner dig mindre naken. 2. häri kan du stoppa dina behag både natt och dag vet att min dotter lilla tycker det är illa om man inte är fin inunder så dena ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på BH

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på BH 1. Klappen bär upp sköna och runda när den tas av må pappa blunda! 2. I detta ska du stoppa i något som tidgare gav mig di. Snyggt och hett för mammas skull är storleken rätt blir du båda full. 3. Där det är varning för gupp, ställer denna upp, att hålla ett fast tag, om dina behag. &nbs... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på VR-glasögon

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på VR-glasögon i köket, ute eller på toa överallt kan den dig roa med film eller vad du nu vill men en mobil behövs till //Inskickat av Leah Nhieu  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julskinka

2016-12-23 i Julrimmet
Julskinka på grillen! Nu är det julskinka på gång. 4.5 kg ligger på grillen sen klockan 12. Grillad julskinka Att grilla julskinkan är egentligen ingen konst. Det gäller bara att man har koll på att temperaturen hålls jämn i grillen. Köp givetvis den finaste skinkan du kan hitta, vira sen in skinkan ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på duschgel/showergel som luktar grönt te

2016-12-22 i Julrimmet
Julrim på duschgel/showergel som luktar grönt te Med denna blir du ren om både armar och ben med doft av grönt te ja det ska du se. //Inskickat av: Elise Crutze    ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på ljus

2016-12-21 i Julrimmet
Julrim på ljus 1. Det lyser det skiner och värme du känner  Att ta fram för att mysa med goda vänner / Inskickat av Britt.ingegerd  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fotboll

2016-12-21 i Julrimmet
Julrim på fotboll När snön försvinner på marken får du ge min julklapp sparken. Insänt av Elin Norberg Utav läder och konstiga mönster se till att den inte träffar ett fönster Klappen den är nästan rund, så stanna upp en liten stund, fundera sen på Barcelona för att gissa bra för då vet du ju vad det... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på rakapparat

2016-12-20 i Julrimmet
Julrim på rakapparat   Slut på hack och tuggningar, uselt resultat och luggningar ! Denna glider lätt i nian omkring, ger dig ett utseende med sting Len och mjuk som siden men du kan inte kliva i den bara använda den utanpå men då lovar jag en kyss eller två  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på grillbok

2016-12-19 i Julrimmet
Julrim på grillbok Du som brukar gilla att på sommar´n grilla Nu du har rätt tur. Här du får om hur.  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julknäck

2016-12-18 i Julrimmet
Julknäck på gång idag. 2 dl ljus sirap 2 dl socker 2 dl grädde 40% Koka upp allt och mät upp till en temperatur mellan 125-130 grader. När knäcken nått rätt temperatur gäller det att vara lite snabb med att hälla upp dom i formarna så att inte knäcken stelnar.  Häll upp i små formar och ställ se... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på resväska

2016-12-18 i Julrimmet
Julrim på resväska 1. Allt du behöver kan du här i packa, glöm nu ej att tomten tacka. 2. När man reser måste denna med den får gärna vara riktigt bred Till modelandet du styr din färd men vill gärna längre bort i vår värld Odla gärna det du brukar drömma det man gärna vill ska man inte glömma! 3. En... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på diamantring

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på diamantring’ Med denna sak du börjar glittra Hoppas få höra dig kvittra Ha den på dig dag som natt Du min älskade underbara skatt  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på symaskin

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på symaskin 1. Med denna tingest kan man laga,lappa och också göra nytt,Handarbetet får man antaga du hittills alltid flytt 2. Ur denna kan det komma ut kläder bearbetad ihoptvingad läder i tyger som funkar i alla väder när du går ut i sick-sack räder  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Star Wars lego

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på Star Wars lego Många små delar gjorda av plast sätter du säkert ihop med hast När du gjort det så är det dags att ge dig iväg till en annan galax Som den lilla byggingenjör du är bör du inte ha något problem med det här  Resultatet bör bli ett sorts stjärnbyggeri.  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på pokemonboll

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på pokemonboll 1. Med denna du kan monster fånga, Men akta dig så dom inte blir för många.Har du ett monster redan,så kan du försöka, Att dens nivå öka,Men se upp så den inte svimma då kan du få det svårt att försöka rymma Inskickat av: Olle  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på golfbollar

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på golfbollar 1. Dessa kan i naturen försvinna och leta efter alla, kan du inte hinna. De är runda, små och vita. Ibland de i gräset vill bita. /Inskickat av: Susanne Johnsson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julkalendern lucka 17

2016-12-17 i Julrimmet
Julkalendern lucka 17 Julgranen är en tradition som tog sin början i Tyskland på 1500-talet. På 1600- och 1700-talet fick granen ljus. När granen kläs är olika i olika länder. Exempelvis sker detta i England i början av december. Att klä granen innebär att man dekorerar den. Dekorationerna varierar f... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fotmassage

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på fotmassage 1. Efter mycket gående och öm fot du med detta kan få bot. Inskickat av: Tommy  ... Läs mer i Julrimmet.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby