Presenttips.se har 1 421 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 298 blogginlägg.Julbloggen: Bittes jul

En julig blogg som drivs av mig Bitte och min syster Erica. Kommer ifrån en väldigt julig familj och vår blogg är likaså. Juliga bilder, tips, recept, recensioner. ALLT som har med julen att göra.

 
 

Bloggfoto saknas

6 månader och julfilm

2017-06-24 i Bittes jul
Idag är det 6 månader kvar till julafton och kanal 11 firar det med julig film .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Massa glögg

2017-06-11 i Bittes jul
Hej hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag längtar till sommaren och jobbar och hoppas veckorna kan rulla på så jag får gå på semester . Men jag börjar sakna bloggen lite . Rensat i mitt skafferi idag och hittade alla mina flaskor med glögg. Dom tar en ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

<200

2017-06-08 i Bittes jul
Mindre än 200 dagar kvar till julafton Är ni taggade?! - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

7 månader

2017-05-24 i Bittes jul
7 månader kvar till julafton Ständigt längtan - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juligt i maj

2017-05-11 i Bittes jul
Idag på vägen till jobbet så snöade det( svårt att föreställa mig att det var sommar förra helgen )På jobbet sen i caféet på skolan jag jobbar på hade dom plockat fram glögg och lussekatter.Nog för att julen är härlig men jag vill först ha en varm ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

8 månader

2017-04-24 i Bittes jul
Påsken kom och gick. Nu är de bara midsommar kvar innan siktet ställs in på julmyset. 8 månader kvar. Börjar ni förbereda nått redan? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

9 månader

2017-03-24 i Bittes jul
En graviditets längd till julafton. Inatt drömde jag om tomtar och jul. Men vaknar till sol och vår. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

300

2017-02-27 i Bittes jul
300 ynka dagar till julafton.. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets julvärd 2017

2017-02-25 i Bittes jul
Ja vill ni veta årets julvärd så är de bara att kolla på programledarna på melodifestivalen. Men fantasi har SVT inte haft de senaste åren! Hoppas faktiskt som min syster att Måns kan ställa upp så vi slipper melodifestivalens programledare. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

10 månader

2017-02-24 i Bittes jul
Otroligt vad tiden går fort egentligen. Jag längtar till vår och sommar nu, men julen fattas mig ständigt. Känner fortfarande att jag blev lurad på julmyset pga sjukhuset. Men de tar jag igen iår. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

11 månader

2017-01-25 i Bittes jul
Ja igår var de bara 11 månader kvar till julafton. Om jag räknar ner redan?! Jajamän. Inte så att jag julplanerar osv men nedräkning kör jag alltid. Nått roligare att räkna ner till är midsommar. Inte långt kvar. Jag fyller år midsommarafton iår, ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Tack för iår

2016-12-31 i Bittes jul
Nu ska jag tacka för mig igår. Som ni kanske vet tittade Henrik ut 16 december och vi fick ligga inne ett tag. På julafton fick vi lämnar prover igen för sista gången. Storebror hade en underbar jul. Med alldeles för mycket socker, julklappar och bara ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Hej hej

2016-12-29 i Bittes jul
För er som följt den här bloggen ett tag vet att jag brukar "försvinna" i några dagar efter julen . Blir lite deppig och neråt då allt man sett fram emot bara tar slut och ja vad ska man se fram emot nu. Och julen var så mysig och härlig med mina kära ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Glöet

2016-12-23 i Bittes jul
Ikväll dricker vi Glöet . Som smaken lovar är den väldigt julig i smaken varvat med mousserande vin. Mycket smak av glögg . Fin färg .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Sista morgonen

2016-12-23 i Bittes jul
Nu är sista morgonen på jobbet klar inför julen:). Blev precis som jag ville med att först bli förflyttad( annars hade jag fått vara på centralköket och fördriva tiden med alla andra) men nu kan jag pyssla lite själv och gå när jag är klar.Snart dags ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Paket

2016-12-22 i Bittes jul
Så skönt att dagen är över, segare dag får man leta efter. Men imorn blev jag förflyttad till en förskola , så skönt! Kan jag gå när barnen käkat och antagligen är det inte många imorn😜Nu har jag gjort klart min fudge och det sista som fattas nu är ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Ensam hemma

2016-12-22 i Bittes jul
Just nu på TV3 går den bästa av alla filmerna i den serien Ensam Hemma 2. Önskade så när jag var liten att jag fick bo på det hotellet .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Mysigt

2016-12-22 i Bittes jul
Såhär fint dukat var det idag när jag kom till jobbet. Lärarna har lite julavslutning och dom elever som är här får tomtegröt i den andra serveringen . Jag kommer få äta en julemacka sen efter lunchen . Fyyy vad det är segt! Inget att göra och verkligen ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Att komma ihåg idag

2016-12-22 i Bittes jul
Är att först och främst efter jobbet köpa vit choklad till mina tomtefudge . Hade nämnligen köpt ljus choklad sist. Så gör den och maraboufudgen ikväll istället . Men rockyroaden slängde jag ihop igår . Ska även köpa den sista presenten ( får bli ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juliga ljus

2016-12-21 i Bittes jul
Dom här ljusen har jag suktat efter ett tag, så när vi äntligen var i Skövde i veckan passade jag på att hoppa in hos Rusta . Den röda luktade sådär men den guldiga luktar jättegott.  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julgodis i

2016-12-21 i Bittes jul
idag är jag ledig och det är så Skönt efter helgen och mycket spring på jobbet mån-tis. Satte till och med på flygplansläget för att verkligen få sova . Blir nog inte mycket sömn efter typ söndag? Idag ska jag städa upp ordentligt här hemma, gubbsen ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Tisdag

2016-12-20 i Bittes jul
Igår åkte jag och gubbsen raka vägen till Skövde efter jobbet för att handla julklappar . Allt gick bra förutom en jäkla julklapp , så jag kommer ändå få springa runt i Skara och hetsa . Personen önskar sig inget och gubbsen som är släkt med denna har ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bittes Jul testar Glögg

2016-12-19 i Bittes jul
Igår provade jag och Gubbsen dom här 3 nyheterna ifrån Saturnus Åkerbär Luktar Glögg och smakar glögg. Lite syrlig smak. Hur smakar åkerbär? Smakar saft, tam smak. Men trots det väldigt god. Betyg 4 av 5 Polka Smakar halstabletter och vatten. Luktar ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Senare idag

2016-12-19 i Bittes jul
Senare idag kommer det upp ett inlägg med recensioner på dom här glöggerna . Har blivit lite senare iår med recensionerna då det inte blivit nått bra tillfälle för att få med familjen och framförallt Erica . Så jag och sambon ska köra denna veckan . Och ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Mysig morgon

2016-12-19 i Bittes jul
Såhär mysigt har jag det på morgonen innan jag börjar jobbet . När jag är på katedralskolan och börjar halv 9 finns det inga passande bussar . Så jag är inne typ kvart i 8 och myser och äter frukost i matsalen innan det är dags att börja . Väldigt skön ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Fjärde ljuset

2016-12-18 i Bittes jul
Nu har vi äntligen tänt det fjärde och sista ljuset . Till det lite kvällsmat och tittar på det sista av Musikhjälpen .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Söndag

2016-12-18 i Bittes jul
Idag är det söndag och 4e advent ! Just nu längtar jag efter att få stänga restaurangen för att käka , städa och dra mig hemmåt . Sen är det 2 dagar jobb, ledigt och 2 dagar jobb till innan jag drar iväg på jul och ledigt, finner inga ord hur mycket jag ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Ensam hemma

2016-12-17 i Bittes jul
Ett litet tips såhär på lördag kvällen är att just nu går en av dom absolut bästa julfilmerna på TV3 , nämnligen Ensam Hemma .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Glossybox Jul/Nyår

2016-12-17 i Bittes jul
Igår fick jag äntligen hem denna Box ifrån Glossybox som är en specialbox utöver dom vanliga . Bästa boxen på hela året . Nöjd med allt förutom läppstiftet som är i nån röd/orange färg, något som jag absolut inte passar i;) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En vecka kvar

2016-12-17 i Bittes jul
Om exakt en vecka är det julafton! Gud vad jag längtar ! Ska bli så mysigt ( har ni sett nyheten på ericas Instagram ? Ericasjul , om inte kika in där;)  Vid den här tiden så kutar väl jag runt och fixar mig och packar, samtidigt som vi ska hinna med ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En titt på den gröna granen

2016-12-16 i Bittes jul
Den vita granen kläddes direkt , men den gröna är inte färdig än. Projekt 1 att få hjälp att sätta ihop den, hade en stor fight med granen förra året då jag inte fattar hur man får ihop foten . Sen har jag som ni kan se på bilden här fått dit ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En vecka kvar

2016-12-16 i Bittes jul
Om exakt en vecka så jobbar jag sista dagen , tyvärr har jag hört rykten om att jag ska vara i det kök jag avskyr mest, men ja må dagen gå fort!😜.Sen kommer jag kuta hem helt överlycklig för då är det äntligen ledighet och jul . På kvällen sen brukar vi ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Svårt med julglädjen

2016-12-15 i Bittes jul
Väldigt svårt med den riktiga julglädjen när det ser ut såhär typ i varje rum . Kartonger med saker till vårat badrum . Och någon som är stark och händig verkar inte heller känna någon brådska med att få badrummet klart INNAN julafton . Jag som tänkt ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juliga accessoarer

2016-12-15 i Bittes jul
H&M har dom här fina juliga accessoarerna som är perfekta till att Jula till din outfit .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Onsdag

2016-12-14 i Bittes jul
Onsdag har vi kommit till och förhoppningsvis är jag ledig nu torsdag och fredag ( jobbar helgen ) känns som att krafterna börjar ta slut nu och kroppen vill ha ledigt .  Blev så glad när jag såg igår att jag blivit beviljad ledighet 24-30 ( jobbar nyår) ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Ett julmysterium

2016-12-14 i Bittes jul
Haha såg den här bilden ifrån förra året i bloggen . Hade köpt denna tomte på Tradera och tyckte den var superfin . Men helt plötsligt försvinner hans spindel , vem har tagit den och vart är den? Hittade den ett tag senare under soffan och kom fram ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dessertmästarna

2016-12-13 i Bittes jul
Så mysigt att klä gran nr 2 och se på härliga dessertmästarna på tv, så juligt och mysigt . Helt sjuk känsla att nästa helg är det jul på riktigt .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julklappar

2016-12-13 i Bittes jul
Medans Erica har varit klar med sina julklappar i evigheter så har jag knappt börjat. Eller har ju funderat lite men nu är det dags. En del klappar köpte vi i Ullared. Och igår har jag börjat klicka hem lite klappar och en del annat ligger på flikar på ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En Jul Tillsammans

2016-12-13 i Bittes jul
Nu tänkte jag berätta mer om det fina budet jag fick hem i förra veckan. Tack till ICA och Jungrelations Inför årets jul har ICA genomfört en undersökning om svenskarnas julfirande. Resultatet visar att varannan svensk (51 %) vill ha mer tid att hinna ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Lucia

2016-12-13 i Bittes jul
God Morgon och Glad Lucia på er. Vet inte alls om det blir något lussande på skolan jag är på idag eller inte. Så jag tror inte jag kommer fira Lucia alls. Men självklart var det något man gjorde som barn (allt för att få godis) hehe, men våra grannar ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Lusse imorgon

2016-12-12 i Bittes jul
Imorgon är de lucia och egentligen skulle sonen vara på dagis och kissa. Men eftersom magsjuka härjar nu så har han gott på jullov. Så imorgon får jag njuta av min lille nisse själv här hemma. Nån mer som kissat hemma själva imorgon? Vet att jag bloggar ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Måndag

2016-12-12 i Bittes jul
Var ju inte med några lätta och lyckliga steg man gick mot jobbet idag . Men kändes lite bättre när jag såg att dom tagit fram granen , Åhh vad mysigt! Sista långa veckan nu, nästa vecka kommer bara dundra fram till julafton , så passa på och njut NU! - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Selmas Saga

2016-12-11 i Bittes jul
Har hamnat lite efter i årets julkalender , men idag har jag betat mig fram till avsnitt 7. Åh vad fin och söt den är. Vad tycker ni?  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julhandling

2016-12-11 i Bittes jul
idag har jag varit i Skövde och julhandlat med morfar och familjen . Mycket mysigt då jag valt en julklapp ifrån honom och ätit god mat . Nu är jag påväg hem och ska fira 3 advent .  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julig kvällsmat

2016-12-10 i Bittes jul
Äter lite julig kvällsmat nu som består av vörtbröd, julskinka och julsenap . Till det dricker jag det enda självklara till jul och året om Coca Cola , ingen julmust här inte . I bakgrunden kan ni skymta våran dusch som väntas på att komma in i badrummet ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Massa tomtar

2016-12-10 i Bittes jul
Nu är jag hemma efter att ha firat pappi och syster . Mycket trevligt och god mat . Så mysigt att komma hem till ett pyntat hus . Min pappa är även han galen i julen och speciellt i tomtar . På bilderna är det bara en liten del av det han har. Massa ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En nisse

2016-12-10 i Bittes jul
Såhär söt blev våran lille nisse iår - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

God Kväll

2016-12-09 i Bittes jul
Hello på er och god kväll! Händer för er ikväll? Jag sitter nyduschad i min morgonrock och ser på idolfinalen. Tidigare idag har jag jobbat och blev där övertalad av en kollega att prova Zumba. Var lite skeptisk först då jag inte hade med mig några ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Igår

2016-12-09 i Bittes jul
Igår gick sonen på jullov. Detta firade vi med glass i stora lass. Sonen älskar nämligen glass. Så nu blir han hemma till 10 januari. Men inte sörjer han dagis allt för. För innan de drar igång igen är de mkt som händer Kalas ute i Istrum imorgon ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-09 i Bittes jul
Klant Erica glömde att ta kort hahahaha är man glömsk så är man Dagens Thè är iaf ett grönt thè utan smak, tråkigt och grönt!! 1 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Fint ljus

2016-12-09 i Bittes jul
Igår tog jag ett varv på Ica munken , vi firade 9 år igår och presenterna var ju redan klara då vi ger varandra adventskalendrar . Men ville ge han en blomma och en polly då jag fick den dyra kalendern av honom . Hittade en fin julig blomma och den här ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julkort

2016-12-08 i Bittes jul
Idag fick jag hem dom här fina julkorten ifrån mina systrar . Tyvärr skickar vi inga själva, men kul att få av andra . Skickar ni julkort?  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julig lunch

2016-12-08 i Bittes jul
Idag i skolorna i Skara serverades det tomtegröt . Nästa vecka vankas det julbord . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juligt bud

2016-12-08 i Bittes jul
Fick i förra veckan förfrågan om jag ville få ett juligt bud hemskickat . Självklart ville jag det . Här ser ni en bild om hur det såg ut . Mer kommer info kommer antingen ikväll eller i morgon . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-08 i Bittes jul
Lucka nr 8 bjuder på ett roobios the med smak av bland annat havtorn. Jag hade lite halvpanik över detta thè då jag bara minns lokas vidriga havtorn för några år sen. Men oj vad den överraskade, jättegod :-) 6 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juligt till katten

2016-12-08 i Bittes jul
Jag hittade detta set till Zid igår hos Gekås . Kul att driva lite med honom för han är ju sååå söööt . Så hemma provade vi halsduken och luvan . Första gången slängde han av sig allt , men andra gången han jag berömma och klappa honom , så han gick ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-07 i Bittes jul
Lucka nr 7 ett earl Grey. Ne ne ne tycker de är SÅ tråkigt med ett sånt the. Köper inte de själv och finns de bara de att dricka skippar jag the. 2 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Till lillebror

2016-12-07 i Bittes jul
Idag köpte jag en mini dress till lillebror att ha på julafton. Kommer garanterat käkas ner den fort, men luvan finns kvar hahaa. Har suktat efter den länge och efter ja visat lillasyster den kunde jag inte låta bli. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julig dryck

2016-12-07 i Bittes jul
Ett måste när man handlar hos Gekås är att ta en Chailatte , mmm massa juliga härliga smaker . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julshopping

2016-12-07 i Bittes jul
Härligt med ledig dag, helt mör i kroppen efter gårdagen med stort besök på skolan jag jobbar på, så det var kaos igår i kök och matsal . Men ingen tid för vila för nu sitter jag i bilen mot Gekås Ullared för lite julig shopping . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Vacker ljus

2016-12-06 i Bittes jul
Detta vackra ljus som även finns i silver och guld bara måste jag ha! 80kr hos Rusta . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-06 i Bittes jul
Ny dag med nytt the. Lucka nr 6 gömmmer sig ett svart the som doftar kanel. Inget juligare än thè som doftar kanel. Tyvärr smakar de inte då mkt kanel. Men en liten hint om kanel finns allt i smaken. 5 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Alla har rätt till en gran

2016-12-06 i Bittes jul
Alla har vi rätt till en egen gran, även dom små. Här hemma har jag i några år haft en egen gran till mina katter Kissy och Zid. Får se om jag ser dom dansa runt den i jul. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Mer Glögg

2016-12-06 i Bittes jul
Kom även ett till paket till årets Glöggprovning och det är glögger ifrån Herrljunga och Dufvenkrooks. Herrljunga Äpple och Kanel Svart Vinbär Blåbär Som är smaker ifrån tidigare år som passar hela familjen. Julmust ifrån Dufvenkrooks Dufvenkrooks har ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

December bebis

2016-12-05 i Bittes jul
Idag har jag varit och på ett tillväxt ultraljud. Lillebror ligger på 4 kg nu så han växer på och kommer fortsätta. Händer inget juligt idag annars. Sonen ska öppna sin julkalender i efm. Han är imponerad över tomten nu alltså som hela tiden ger ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-05 i Bittes jul
Idag är de lucka 5 och jag dricker ett jättegott ört thè som smakar grapefrukt. Första ört thè jag dricker och jag älskar det. 8,5 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Ett Paket

2016-12-05 i Bittes jul
Ojoj vilket äventyr att få hem årets glögger ifrån Saturnus. Förra året gick ena paketet sönder och iår tappar Postnord bort paketet. Men nu är dom här och redo att testas. Börjar med att presentera alla sorter. Och så kommer glöggerna provas undan ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julbordet

2016-12-05 i Bittes jul
Här kommer lite bilder ifrån vårat julbord hos Knistad. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Andra event

2016-12-04 i Bittes jul
Nu har jag nu tänt det andra ljuset för nu är det som sagt andra advent . Nu blir det tv och fika :) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Igår var de julbord

2016-12-04 i Bittes jul
Ja julbord igår. Var verkligen otroligt god mat. Något som stack ut var deras otroligt goda Jansons frestelse. Var gjord på nått speciellt sätt så smaken var otrolig!! Kallskuret var jättebra, sillen lite dåligt utbud men dom som fanns var goda. Kunde ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

2 veckor

2016-12-04 i Bittes jul
Inte bara julafton som närmar sig med bara 20 dagar kvar. Utan lillebror kommer ju förhoppningsvis innan jul. 18 december är de bf och då är det 4 advent. Vore en fin dag att föda på. Så om 2 veckor/ 14 dagar är de dax :-) Blivande storebror när vi åkte ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

4e december

2016-12-04 i Bittes jul
God morgon ! Eller god och god! Trots cykeltur och en Cola så funderar jag på hur jag ens ska överleva att jobba den här dagen ( då är det illa). Men försöker peppa mig med att det nu är 4 december och vi närmar oss julen med stormsteg. Idag är det ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-04 i Bittes jul
Lucka nr 4 idag och 20 dagar kvar till julafton. Dagens Thè är ett fruktigt grönt thè. Otroligt gott. Doftar frukt och smakar lika så. Som skrivet innan är jag inte så förtjust i grönt thè. Men detta var väldigt gott. 7 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dagens Thè

2016-12-03 i Bittes jul
Lucka nr 3 roobios the. Idag blev de ett spännade Thè. Smakar fänkål, doftar fänkål och är kanon gott :-D 7 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julbord dax

2016-12-03 i Bittes jul
Ikväll är de äntligen julbord. Detta har jag/vi laddat upp med att först gå på julmarken i Tidaholm. Absolut noll jul men sonen har ätit munk, valt leksak och fått ballong. Nu är han hos farmor och farfar och ska vara där över natt. Vi har precis ätit en ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bokrecension Super-Charlie och den försvunna tomten

2016-12-02 i Bittes jul
Författare Camilla Läckberg Förlag Bonnier Carlsen 102 kr Adlibris Super-Charlie är inte intresserad av att fira jul, han tycker att familjens firande med önskelistor, tända ljus och julmat är fånigt och han tror inte på tomten. Så när tomten i egen hög ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Thè nr 2

2016-12-02 i Bittes jul
Idag var de vanilj på menyn. När jag öppnade förpackningen luktade lakris.. tänkte hmm fel thè?? Men efter tillredning doftar den vanilj. Smakar absolut inget, smaklöst. Kan vara vilket billigt thè som helst på Ica. 2 av 10 nissar - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Apotekarnes Årsmust

2016-12-02 i Bittes jul
I veckan hittade vi äntligen årsmusten ifrån Apotekarnes . Råkat se på Instagram vad den hemliga smaken var så kände mig lite besviken när jag redan visste . Men när vi provade den och jag kände direkt vad den smakade så kändes det ändå som om jag ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Lucka 2

2016-12-02 i Bittes jul
God morgon! Nu har jag vaknat på min lediga dag! Men ja så mycket lyx är det ju inte, jobbar ju hela helgen . Men blir fredagsmys ändå och imorn julbord! Om jag hittar inställningar på min kamera så kommer det självklart fotas, får prova i mörkret hemma ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julkort

2016-12-01 i Bittes jul
Nu är julkorten redo att skickas. Vi skickar iår till 9 St utvalda människor. Dessa skickas i nästa vecka :-P - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

1 december

2016-12-01 i Bittes jul
Tjohoo nu jädrar räknar vi ner till julafton. Började dagen med att göra mysfrukost till mig och sonen. Han satt så fint och kollade på julkalendern. Jag missade den. Efter frukost fick han öppna första luckan i sin choklad kalender. Lucka nr 6 valde han ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bokrecension En Förtrollad Jul

2016-12-01 i Bittes jul
För femte året i rad kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel som räknar ner till julafton. Börja första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till jul.När Yusuf flyttar hem till Martha ställs allt på ända. Först ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Min älskade gran

2016-12-01 i Bittes jul
Fortfarande lite som fattas i hemmet när det gäller julpynt och visa det juliga. Men den här pärlan är det bästa jag har. Min vackra vita Ottawa med inbyggda ljus. Har alltid drömt om en stor vi gran, så jag blev så glad för några år sen att gubbsen gick ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

God Kväll

2016-11-30 i Bittes jul
Vad tyckte ni nu om programmet på 5an? Jag tyckte det var helt ok, lite sådär utflippat=) Åh hemma hos mig är det helt tvärtom. Huset brukar vara pyntat till max, iaf våningen vi bor på (vi har en stor källare som inte är pyntad och en övervåning som ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Missa inte julkampen ikväll

2016-11-30 i Bittes jul
Ikväll får ni julgalna inte missa det nya programmet julkampen som går ikväll klockan 8 på kanal 5. Har faktiskt inte tagit reda på vad det handlar om då jag vill se direkt hur det är :) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Månaden slut

2016-11-30 i Bittes jul
Imorgon börjar vi på alla roliga kalendrar Sonen på sin choklad kalender och paketkalender Mannen på sin öl Och Jag på min teakalender Imorgon är de även början på månaden då lillebror ska komma. Herregud vad spännande. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 30

2016-11-30 i Bittes jul
Sista dagen i november, novemberutmaningen är slut. Hur har de gått? Hängde du med hela vägen? Tycker de har gått bra, lite segt att komma på ibland men en månad går fort. Nu kör vi rakt in i kaklet och räknar ner ihop till JULAFTON - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Vid den här tiden förra året

2016-11-30 i Bittes jul
Såg det ut såhär utanför mitt fönster . Men det blev slaskigt rätt fort .Det blev en del jobb under november då jag visste att december skulle bli mycket mindre jobb med stängda skolor och ledighet . Därför är det så skönt att ha sitt på det torra detta ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets ölkalender

2016-11-29 i Bittes jul
Jag har som många andra fixat en ölkalender till min älskling . I år funderar jag på att strunta att slå in 24 ölflaskor och istället lägga i en flaska i den högra strumpan på bilden . Den hade han som liten och jag hade den till vänster . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Sista köpt

2016-11-29 i Bittes jul
Nu ÄNTLIGEN är julklapparna färdiga. Väntar fortfarande på lillebrors julklapp men den kommer När den kommer. Så imorgon slår jag in de sista klapparna. Guud vad skönt att bli färdig till 99% - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Lite kuligt

2016-11-29 i Bittes jul
Nu har jag äntligen tid att uppdatera lite . Nu händer det lite roliga saker denna och nästa vecka . På lördag så äter jag och Erica årets julbord som kommer att vara på Knistad , ska bli kul och se hur deras julbord är.Nästa onsdag så åker jag och ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 29

2016-11-29 i Bittes jul
Något onödigt över jul som ändå ska finnas? Morfar.... Neee skämta Tjuren Ferdinand på kalle anka. Fruktansvärt onödig, men den ska vara med :-) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Måndagens glossybox

2016-11-28 i Bittes jul
Glossybox för November är en Box jag väntat på! Alla som köper boxen får prova någon av The body Shops nya juliga bodybutter . Och den jag fick doftade supergott! Glossybox kostar 139kr i månaden . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 28

2016-11-28 i Bittes jul
Firar du jul pga jesus födelse eller för tradition? Självklart för jesus födelse..... Hahah hahahaha fan heller. Jesus är lika verklig för mig som påskharen eller tandfen.. jädra hittepå!! Firar jul för tradition och för att de är mysigt. Nämns inget ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Tänt var det här

2016-11-28 i Bittes jul
Vaknade inatt och kunde inte sova, i såna lägen funkar det inte att vrida och vända på sig så jag gick in och läste lite på aftonbladet. Där såg jag att dom redan har tänt eld på Gävlebocken. Vilket jag tycker är fullständigt idiotiskt. Idiotiskt att ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Första ljuset

2016-11-27 i Bittes jul
Nu brinner första ljuset, maten är i ugnen och Allt för Sverige pausat . Nu ska det bli första advents mys . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Kallt

2016-11-27 i Bittes jul
Brrr ligger i sängen helt genomfrusen efter att ha varit iväg på tomteparaden . Får se hur bilderna blev. Men var mysigt men superkallt . Innan det fick vi jättegod adventsfika av gubbsens moster . Nu ska jag bli lite varm och sen ikväll blir det mys ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 27

2016-11-27 i Bittes jul
Första advent idag, hur firar du den? Idag blir det en vanlig dag på fm. Sen på efm blir de tomteparaden i Skara kl 16. Väl hemma sen ska vi dricka glögg, tända första ljuset och kolla på allt för Sverige ❤ - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Kvällsmysikvömm

2016-11-26 i Bittes jul
ikväll blir det kex och ostar och självklart blir det även pepparkakor med ädelost . Imorn första advent ! Då blir det först mys hos gubbsens moster och sen tomteparad . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Min vita dröm

2016-11-26 i Bittes jul
Såhär ser det ut hos mig just nu, nyss tagit ner det stora katträdet och nu ska denna vita skönhet kläs . Är en vit Ottawa gran med inbyggda ljus . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 26

2016-11-26 i Bittes jul
Julklapp besvikelsen, vad har du fått som du absolut inte velat ha! Kan inte minnas nått från familjen. Men en gång tror de var sista gången jag bytte med kompisarna på högstadiet. Jag hade fått all in på julklapparna som vanlig. Lagt ner massa energi ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Massa julmusik

2016-11-25 i Bittes jul
Hur mysigt är det inte att Mixmegapol börjar spela en massa julmusik nu på söndag . Så mysigt dom dagar jag jobbar ensam i kök och lyssna på en massa härliga juliga låtar hela dagen . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Imorgon

2016-11-25 i Bittes jul
Imorgon ska min man avsluta julklapparna. Sen är vi 100% klara Jag hoppas att Lillebrors julklapp hinner komma.. men de var inget dom kunde lova. Så kanske får panikshoppa något litet till honom så han får något att öppna. Ska även köpa till mormor ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Min julklänning ?

2016-11-25 i Bittes jul
Varje år samma sak! Vad ska jag ha på mig till jul? Blir aldrig som jag tänkt mig med den där röda klänningen. Men nu har jag den här i min ägo som det lutar åt att jag faktiskt sparar. Älskar modet i höst med rött och sammet då det i år inte alls är så ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 25

2016-11-25 i Bittes jul
Skriver du jumrim på paketen? Absolut INTE. Är de värsta jag vet att få rim. Avslöja innehållet innan man öppnat. Vad är syftet med det egentligen?? Vet när jag bytte julklapp med kompisar förr och jag fick ett paraply och de var de sämsta rimmet jag ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juligt hos H&M

2016-11-24 i Bittes jul
Juliga nyheter hos H&M - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En till trött

2016-11-24 i Bittes jul
Japp en månad kvar till julafton på pricken. Vi denna tiden sitter jag förhoppningsvis och kollar på kalle anka. Jag är trött helt slut. Bebisen är snart här och jag har noll energi just nu. Energin går till sonen och att få igång mig själv. Där av ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En månad kvar

2016-11-24 i Bittes jul
Hur sjukt är det inte att det är 1 månad kvar till julafton!!! Vid den här tiden kommer jag och familjen sitta vid bords och käka mammas underbara julbord! Finns en hel del grejer som behöver komma upp på bloggen, men jag är så sanslöst trött just nu så ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 24

2016-11-24 i Bittes jul
En månad kvar till jul, vad gör du om exakt en månad kl 10:00!! Då hoppas jag att jag hunnit fram till Istrum. Med förhoppningsvis 2 pojkar och en man i bil. Full med jullängtan och snö så långt ögonen ser. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En kär favorit

2016-11-23 i Bittes jul
Har ni något julpynt som ni verkligen älskar? Jag har det iaf. Vet inte hur gamla dom är men jag har haft dom så länge jag kan minnas . Det är den här vita granen och vid den granen ska det alltid stå Snövit och dom FEM små dvärgarna . 2 som försvunnit ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Tomteställningen

2016-11-23 i Bittes jul
Igår satte vi granris runt den fina tomten jag fick av Erica förra året . Till er som undrat ser det ut såhär under tomten . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 23

2016-11-23 i Bittes jul
Förutom käre gamle Arne som julvärd i SVT, vem tycker du har varit bäst? Stryp mig inte lillasyster men jag tycker faktiskt att Ernst gjorde ett kanon Jobb. Och skulle mer än gärna se honom där igen. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Zoega julkaffe

2016-11-23 i Bittes jul
Igår smakade vi på Zoegas julkaffe 2016 Jätte gott kaffe. Men smakar den jul?? Njaaa inte direkt. Tycker inte Zoegas julkaffe npn gång smakar direkt JUL. Men är som sagt kanon gott kaffe. Under december månad är de zoegas julkaffe som gäller. Om det inte ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julpynta

2016-11-22 i Bittes jul
Idag har jag julpyntat. Tog från kl 9-13 och då gjorde jag mkt förberedande igår. Är asnöjd :-):-):-):-) Bilder kommer - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets julvärd TV4

2016-11-22 i Bittes jul
Bengt Magnusson blev även i år TV4 julvärd . Helt rätt val tycker jag . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets julklapp

2016-11-22 i Bittes jul
Han inte skriva in mina åsikt om årets julklapp då jag fick jobba tidigare och på ett annat ställe idag . Så Erica fick hoppa in och meddela i bloggen. Jag misstänkte att årets julklapp skulle bli VR glasögon , det eller airboarden . Glasögon är något ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 22

2016-11-22 i Bittes jul
När dansas julen ut? Fortast möjligt efter nyår. Men typ mitten av januari åker julen ut fort som skam då vill jag ha vår. Iår vet jag knappt när jag ska hinna med en vild 2 åring och en nyfödd :-\ - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Året julklapp

2016-11-22 i Bittes jul
VR glasögon?? Hmm första tanken är folk gjorda av pengar, eller är de asbilligt? Njaa tycker väl att dessa årets julklapp är sådär varje åt. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Mitt lille julebarn

2016-11-21 i Bittes jul
Nu är julen framme i mitt hus. Nu fattas lite piff som gardiner och sätta upp granarna , men det får gubbsen hjälpa mig med . Zid gillade hur dom nya sängkläderna såg ut . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julstök

2016-11-21 i Bittes jul
Tänkte om lite, är ju ledig idag och tvungen att vara hemma för att ta emot vårat badrum ( Gud vad skönt med ett FRÄSCHT badrum i jul) . Så jag har nu plockat ner alla julsaker ifrån sidovinden . Bara det tog ju en timma. Sen har vi getingar på ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 21

2016-11-21 i Bittes jul
Lite snabbisar, korta svar! En julafton ska vara : Med nära och kära Man måste äta : mängder med mat Man måste lyssna på: Vidrigt MYCKET julmusik. Kalle Anka : Är något man måste se Tomten : Finns självklart En grön jul är: Något som hör till julen just ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Det var ju moget

2016-11-21 i Bittes jul
Kommer ni ihåg dörrmattan jag hittade för några dagar sen i källaren, skulle se hur min katt Zid skulle hantera den det här året . Då han förra julen var kattunge och nu lite vuxnare, hahahhhahaha!!!!2 dagar senare har han korvat ihop hela mattan. Och nu ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Fotografering

2016-11-20 i Bittes jul
Idag har lilleman agerat fotomodell i nisse form. Hmm ja de där med att ta kort på en 2 åring är inte lätt, men vi fick några bra. Bilderna kommer senare i December. Men ett smakprov från mobilen kan ni få! - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Om en vecka

2016-11-20 i Bittes jul
Om exakt en vecka är det första advent och dags för hederliga älskade Tomteparaden som äger rum varje år i Skara. Bilder ifrån tidigare år. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 20

2016-11-20 i Bittes jul
Ställer ni fram något gott till tomten? Nej de har vi aldrig gjort som barn. Men de är något jag vill göra med mina barn sen. Emil är lite liten än, men. Nästa år tänkte jag ställa ut gröt till tomten. Ska bli kul att se pojkarnas min När gröten är borta. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Sägnernas hus

2016-11-19 i Bittes jul
Idag har jag, min lillasyster och Pappa varit i sandhem på Sägnernas hus julmarken. Var mkt fint.. tyvärr sånt som jag inte äter och behöver. Mycket hemma snickeri och marknads godis. Men jag köpte bräck med jordnötter, en trä bil till Emil och öl till ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

A Royal Christmas

2016-11-19 i Bittes jul
Åh vad det är mysigt att ligga hemma och se på juliga filmer på Netflix. I veckan när jag var ledig och snuvig, passade jag på att se filmen A Royal Christmas. Tronarvingen Prins Leopold vill helst av allt i världen gifta sig med Emily Taylor, en ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 19

2016-11-19 i Bittes jul
Vad vore julen utan Kalle Anka? Totalt meningslös. Eller överdrev lite. Men kl 15 på julafton är de kalle som gäller. Sitta i soffan övermätt, men godis och kaffe. Tycker inte om häften av programmets innehåll, men de ska vara på . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dom stora granarna

2016-11-18 i Bittes jul
Gick ett varv på stan innan jag gick till busstationen . Såg då att båda dom stora adventsgranarna nu står på Hötorget och vid djäkne . Mys det ska bli sen när dom är tända . Älskade när vi bodde högst upp på Hötorget , för då kunde vi se grantoppen ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Om en vecka smäller det

2016-11-18 i Bittes jul
Helt underbart! Om en vecka är det jag som plockar fram hela julen! I år verkar jag även få sällskap av gubbsen . Känns väl sådär då jag gillar att pyssla med det själv, men kör ju inte iväg honom bara för det. Brukar ni julpynta själva? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 18

2016-11-18 i Bittes jul
Vem är roligast att köpa julklapp till? Måste vara förutom till sitt barn. Är de till min man. Visst lite svårt är de ibland, Men man vet lite mer om vad de tycker om och behöver framförallt ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Massa julig reklam

2016-11-17 i Bittes jul
Känns det inte som att julen är mycket närmare nu när typ all reklam på tvn är julig? Min favorit är och kommer alltid vara Coca Colas gamla med lastbilarna. Vilken är din favorit? Årets reklam ifrån Coca Cola. Min gamla favorit - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

3 juliga tröjor

2016-11-17 i Bittes jul
För mig verkar det inte bli någon ny julig tröja i år. Gillar verkligen inte stickade tröjor . Och några speciella collegetröjor har jag inte heller sett. Men kan ju använda mina gamla . Hittade dessa ifrån Only för 279kr hos Nelly. Söta och sköna ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Rena fönster

2016-11-17 i Bittes jul
Nu har jag gjort de tråkigaste av de tråkigaste. Förutom att städa bakom spisen. Jag har putsat fönster. Diskmedel, ättika och skrapa på utsidan. vanlig fönsterputs inne. Rött nöjd!! Har ni börjat med de alla tråkiga måsten inför jul? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 17

2016-11-17 i Bittes jul
Vad måste finnas på gottebordet? Knäck knäck och åter knäck. Annars vill jag också ha Rocky road Ostkaka Chokladpudding Fikon Chokladkola Hmmm ja typ allt gott. Förutom ris a la Malta - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Tjuvstart av julen ?

2016-11-16 i Bittes jul
Nja inte riktigt än, trots att jag är ledig och riktigt sugen . Men ska hålla mig tills nästa fredag . Hittade mattan i källaren . Zid roade sig förra julen med att repa sönder den . Tänkte kolla om han gör så även i år, eller om han har mognat och vi ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Strykning

2016-11-16 i Bittes jul
Idag har jag strukit alla juldukar, handdukar och gardiner. Som småbarnsmamma måste man förbereda ;-) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 16

2016-11-16 i Bittes jul
En jul måste vara kul, vad är roligast med julen? Att alla samlas och umgås.Den underbara goda maten och allt GODIS. Att få gotta sig och flöta en hel dag utan ångest. Att se sitt barn öppna paket och prata om Tomten är en obeskrivlig känsla. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En vecka

2016-11-15 i Bittes jul
Om en vecka har jag börjat julpynta, om allt går som planerat. Men man vet aldrig med barn. De blir sjuka lite då och då .. Men går de som planerat så är mitt hem om en vecka maxad med jul :-D:-D Om jag längtar, neeeeej då. Denna fina har mina päron köpt ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julmust provning

2016-11-15 i Bittes jul
Min gulliga lilla man ordnade en julmustprovning till mig. Då jag alltid sagt att jag tycker att apotekarens är bäst och godast. Han gick och köpte 7 st olika sorter och hällde upp och jag fick göra ett blindtest. Ja resultatet blev skrämmande. Nygårda ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 15

2016-11-15 i Bittes jul
Lucia närmar sig, vad hade du valt att klä ut dig till. Jag hade lätt valt pepparkaksgubbe enbart för att de retar vissa människor som jämför pepparkakor med mörkhyade. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Det kom ett paket

2016-11-15 i Bittes jul
I förra veckan kom det ett juligt gulligt paket . Det var Nocco som skickade 3 provexemplar av deras nya juliga dryck vid namn Skum Tomte . Har testat den och recensionen kommer ni få läsa senare idag . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Recension Lucia Choklad Glögg

2016-11-14 i Bittes jul
Nu kan jag härmed starta årets första recension av glögg. vilket vi gör varje år med glögg vi får sponsrat eller köper själva. Först ut är. Lucia Choklad Glögg Producent Giulio Cocchi Levereantör Oenoforos AB 71 kr Systembolaget starkvinsglögg 15% ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Hej alla

2016-11-14 i Bittes jul
Nu verkar de mesta lugna ner sig. I veckan kommer mina nya juligheter upp.. idag köpte jag mina gardiner..bild kommer imorgon. För nu ska lilleman duscha :-) - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 14

2016-11-14 i Bittes jul
Snart halvvägs in i november, har du börjat få julångest? Ingen ångest, men lite inre stress. Som lika gärna vara inför lillebrors ankomst. Kommer du innan jul eller under jul??? Sen har inte min lillebrors julklapp kommit än och tydligen kan de inte ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

God morgon

2016-11-14 i Bittes jul
Hej hej! Nu är det måndag och ny vecka, lagt bloggen lite åt sidan i helgen för att umgås med nära och kära. Igår firades det farsdag i både Istrum och i Ardala . Pappa fick en fin julig uthombelysning och glögg . Och i Ardala testades årets första ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juligt skyltfönster

2016-11-13 i Bittes jul
Igår kväll var jag inne i Skövde för att äta på pinchos med mina systrar . En butik intill där har så fina julgrejer. Ska se om jag kan kolla där någon dag, men igår var det stängt . Men fotade lite snabbt i deras mysiga skyltfönster . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del13

2016-11-13 i Bittes jul
Vad tror du finns i ditt paket under granen? Något jag vet att jag kommer att få är sista Glee boxen och en elvisp. Detta är jag 100% på. Annars vet jag inget. Men lika tacksam över allt. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Få liv i tomten

2016-11-12 i Bittes jul
Den här fina tomten fick jag av Erica förra året när jag fyllde år. Den stod så fint vid min trappa. En bra sak som du kan använda år efter år då det är en ställning under all granris . Så det börjar bli dags att se om vi kan bygga ihop den till denna ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 12

2016-11-12 i Bittes jul
När kommer din julgran upp? Innan förta advent. Förr i tiden ute hos päronen var de innan julafton. När jag flyttade hemifrån blev de kring lucia. Men nu kommer den upp med allt annat. För de är ju nästan hela charmen med julpyntet. Förstår er som köper ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Inte långt kvar

2016-11-11 i Bittes jul
Kikade lite i min kalender på mobilen och insåg att det är inte långt kvar nu tills jag får julpynta!!!! Inte nästa fredag men veckan efter då är det dags!! Panik och glädje. Glädje för att julen är på g nu på riktigt och panik , har vi allt? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 11

2016-11-11 i Bittes jul
Vad är de konstigaste ni har på erat julbord? Vi har inget jättekonstigt. Utan vårat julbord är rätt traditionellt. Men i mina ögon är dopp i grytan något väldigt konstigt. Vem vill äta saggit bröd?? Ja tydligen några i familjen. JA jag har smakat, men ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Juliga tröjor

2016-11-10 i Bittes jul
Kommande juliga tröjor hos Gina Tricot. Älskar att gå runt i juliga tröjor i december . Dock föredrar jag collegetröjor och inte stickat. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Gårdagens fynd

2016-11-10 i Bittes jul
Här har ni mina fynd ifrån gårdagens julmarknad . En julsenap som var stark och god . En riktigt snygg flaska med glögg. Och världens godaste julte. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 10

2016-11-10 i Bittes jul
Godaste drycken under jul, får självklart vara flera. JULMUST alla gånger. Är så otroligt gott. Dricker julmust morgon till kväll på julafton. Inte riktigt. Lite kaffe, vatten och glögg slinker ner. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Glossybox Jul

2016-11-10 i Bittes jul
Har ni hört talas om Glossybox? Boxen där du varje månad för 139 kr prenumererar på att få hem skönhetsproduker och smink. Här hittar ni all info. Här kommer info om kommande boxar i jul. Christmas Sparkle – November I november börjar vi uppladdningen ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bilder ifrån Osterian i Falköping

2016-11-09 i Bittes jul
Ledsen för dålig uppdatering idag. Först åkte ju jag och Erica till Osterian i Falköping och spanade på deras julmarknad och tog en fika. Efter det åkte jag raka vägen till mina svärisar och umgicks med min katt som får bo där medans vårat badrum ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 9

2016-11-09 i Bittes jul
5 Julsnabbisar Rött VS Vitt -15 VS +5 Knäck VS Tomteskum Jansonsfrestelse VS BrunaBönor Let´t snow VS White christmas - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

God morgon

2016-11-09 i Bittes jul
Nja eller är morgonen så god? Är ju absolut ingen politisk blogg men Hallå!! Trump som president ?!!!!Men annars är jag ledig, sitter påklädd i soffan och om en stund går bussen mot Falköping och besöka julmarknaden . Så självklart hänger kameran och ni ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Radion?

2016-11-08 i Bittes jul
När jag satt på bussen till jobbet, hittade jag detta mail i min inkorg .Jag bor ju inte i 08e land utan i skara . Så skickade som svar att om dom vill ha några namn som tips nämde jag Måns Zelmerlöw och Sanna Nielsen . Lyssnade senare på webben och dom ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Mysigt i butik

2016-11-08 i Bittes jul
Härligt att stå där på Jula med en burk Juleskum i handen och i bakgrunden spelas det julmusik , mmm julmysigt . Har ni hört julmusik i butik än? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets julvärd är

2016-11-08 i Bittes jul
Årets julvärd hos SVT blev Sanna Nielsen . Mitt andra val redan förra året , ettan är ju fortfarande Måns Zelmerlöw . Tycker hon gjorde ett så bra jobb när hon ledde Melodifestivalen att bara julvärd skulle passa henne så bra .Vad tycker ni? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 8

2016-11-08 i Bittes jul
Hur vill du inte fira jul Att åka iväg utomlands till ett varmt land och ligga i solen på julafton. Detta låter i mina öron fruktansvärt hemskt!! Visst till 99% är julafton grön.Men hellre grön jul än en sandstrand, alla gånger. Julen ska vara som den ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Chocolate gingerbread cookies

2016-11-07 i Bittes jul
Jag tycker jag lyckats bra än så länge med att hålla mitt löfte att baka och lägga ut mer recept på bloggen denna jul. I förra veckan bakade jag dessa kakor. Chocolate gingerbread cookies. Du behöver 125 g mjukt smör1 tsk färsk riven ingefära1 dl mörkt ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Vem blir årets julvärd ?

2016-11-07 i Bittes jul
I morgon klockan 11 kommer SVT presentera årets julvärd, vem tror ni att det blir? Jag hoppas fortfarande så på att det ska bli Måns Zelmerlöw . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Första glöggen

2016-11-07 i Bittes jul
Igår kväll efter pannan brann fint och sonen somnat gott öppnade vi en glöggflaska. Sååå gott!! Vi öppnade förra årets Saturnus krav alkoholfri. Ikväll blir de favorit i repris. Efter denna dagen med klippning, handling, staplat pellets och ved. Och ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 7

2016-11-07 i Bittes jul
Speciellt Julminne? Våra jular har sett mer eller mindre lika ut varje år. Både som barn och vuxna. Så är svårt. Men kommer ihåg min första jul jag jobbade. Självklart var de snöstorm natten till jul och jag jobbade kväll. Kunde inte köra hem så fick ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Dåliga tider

2016-11-06 i Bittes jul
Ursäkta dålig uppdatering av mig. I fredags kväll började pelletbrännare krångla igen så vart lite kaos här. Lördagen åkte jag och Emil till mina föräldrar och lämnade mannen i kaoset. Skulle köpa fotocell till pelletbrännare som vi tror är felet men ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Snökaos

2016-11-06 i Bittes jul
Mysigt igår när det på kvällen började snöa rejält . Satt i myskläder och varm filt och tända ljus . Men i morses var det inte lika kul . 1 går inga bussar på helgen , 2 vi har fortfarande sommardäcken på bilen på. 3 blev att cykla och gå in till stan. ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 6

2016-11-06 i Bittes jul
Nån du saknar denna julen? Alla som jag tycker om och älskar finns där. Alltid kul när mormor kommer på dagen. Morfar är alltid med. Den enda som saknas är Systers gubbe som firas med sin familj. Små djur som försvunnit med åren är med saknade. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Testar Juleskum 2016

2016-11-05 i Bittes jul
Det tog ett tag, men nu har vi äntligen hittat en påse med årets smak av Juleskum som är Tomtegröt och Kanel. Jag och min pojkvän tyckte att denna var helt ok faktiskt, det har ju funnits värre smaker;). Den smakar tydligt tomtegröt med kanel. Jag skulle ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

God dag

2016-11-05 i Bittes jul
Hello! Inte hunnit uppdatera så mycket idag då jag jobbar denna helgen och Erica är hos våra päron . Snart ska jag cykla hem i snörusket . Så blir det mer uppdatering hemma sen . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Novemberutmaningen del 5

2016-11-05 i Bittes jul
Du måste välja bort nått som ni brukar ha/gör/ äter (vad som helst) på julafton, vad väljer du? Att välja bort nått är svårt. Men julklapparna till mig hade jag lätt vält bort. Tycker de räcker med att ge. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Det kom ett paket

2016-11-04 i Bittes jul
Idag hämtade vi ut ett stort paket med härliga glögger ifrån Dufvenkrooks och Herrljunga Cider . Vad paketet innehöll får ni se imorn och självklart kommer vi som vanligt prova glöggerna i bloggen . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Julig mugg

2016-11-04 i Bittes jul
Den här söta muggen köpte jag förra helgen hos Ica Maxi . Gillar den skarpt men drömmer fortfarande om den perfekta juliga jumbomuggen . - ... Läs mer i Bittes jul.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby