Presenttips.se har 1 497 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 291 blogginlägg.Julbloggen: Baby It's Cold Outside

Jag ÄLSKAR julen. Har gjort så länge jag kan minnas. Och som en direkt följd av det så trivs jag som bäst under vad jag väljer att kalla för "the cosy season": När det börjar bli kallt i oktober-november och man kan börja räkna ner till ÅRETS BÄSTA MÅNAD ALLA KATEGORIER aka december (well, duuuuh). När du kan plocka fram de stickade tröjorna, börja tända ljus på kvällarna och pusta ut rök när du dricker ditt morgonkaffe på väg till jobbet. För att inte tala om när den första snön faller, man ser årets första julreklam på tv och gator och hem blir upplysta av små, glittrande lampor och advents- ljusstakar och stjärnor överallt. Då är jag som lyckligast. Och då bloggar jag här. För att dela den glädjen och det myyyset med er.

 
 

Bloggfoto saknas

Kalender #8

"December's wintery breath is already clouding the pond, frosting the pane, obscuring summer's memory..."- John Geddesbild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #7

"Christmas is too sparkly", said no one ever. - okänd bild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Min jul är inte tillättalagd

Hejsan kompisar! Jag tänkte bara visa lite pynt. Ja. Jo. Bara så, rätt upp och ner. För jag gillar mitt pynt och vill dela det med er. Mitt favorit-doftljus och en för året ny favorit från Rusta. Lilla Baaambi! Den är ju så gullig. Har velat ha ett sådant här litet rådjur JÄTTELÄNGE!OBS ignorera damm... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #6

"( and at christmas you tell the truth )" - Mark, Love Actually... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Igår tände vi det andra ljuset (ni med, va?)

Vi hade en riktig myshelg! I fredags var vi på julbord, i lördags bakade och fixade vi hemma hela dagen och igår hade vi glögghäng med några vänner. SÅ MYSIGT!!!... och när jag skriver vi så menar jag mig själv och The Drömprins, inte jag och katterna.Det hade varit smått disturbing.... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #5

Dagens soundtrack: Fun fact (för jag älskar sådana): Coldplay's Chris Martin har varit med och skrivit, producerat samt gjort körsången på den här låten.bild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #4: Andra advent!

"Jag kan längta till mörkret, att få tända ett ljus tillsammans med dig se på stjärnan i fönstret; Den blir kvar här tills ljuset visar sig" Sanna, Sonja & Shirley - Återigen blir det kalltbildkälla/pinterest... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #3

“Mistletoe," said Luna dreamily, pointing at a large clump of white berries placed almost over Harry's head. He jumped out from under it. "Good thinking," said Luna seriously. "It's often infested with nargles.” - J.K Rowling, Harry Potter and the Order of the Phoenix bild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #2

"December - You're the last one, so be the best one."bild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Every day is christmas

Äntligen! Rådjursparad i sovrummet.Morgonens soundtrack, tillsammans med Kylie Minogues nya, uppdaterade version av förra årets julalbum.Hoppas att den första dagen på årets bäääästa månad behandlar er väl? Nu börjar julen för mig! December... Bara ordet gör mig lycklig.On another note: Har ni f... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #1: Äntligen!

"A month of lights, snow and feasts; time to make amends and tie loose ends; finish off what you started and hope your wishes come true."bild via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Den sista november.

En ganska självförklarande skärmdump från min snapchat imorse samt en illustration av mitt försök att dra in liiite vinterstämning till kontoret: Några små "skarvstjälkar" från eukalyptusen och den-andra-småbladiga-varianten-som-påminner-om-lingonris-litegrann som jag köpte på Hötorget i måndags och ... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Novembers sista dagar: Adventstider

Precis utanför porten till vårt kontor så möts man av the christmas lights deluxe.Vintermorgnar alltså. När de väl levererar, då LEVERERAR de!Frukostvy. När jag stack ut och sprang igår kväll så började det snöa. Efter halva rundan var det ren snöyra 2000. Jag sprang med ett stort, fånigt flin i... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

This is where I'm doing my christmas dreamin':

Jag inledde pyntandet i sovrummet igår. Det ska tillkomma lite detaljer, men idag kändes det så himla mysigt att vakna upp i ett betydligt juligare rum än igår, ändå. Jag jobbar hemma och kunde ligga kvar i sängen lite längre, men jag bad The Drömprins att tända ljusstaken när han gick upp - så sedan... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

VR-glasögon är Årets julklapp.

Jaja. Det känns väl rimligt, men ärligt talat tycker jag att det är en sjukt töntig grej - och då är jag ändå en hyfsad tekniknörd. Lika onödigt som robotdammsugaren (förra Årets julklapp). HAH! Vilken surpuppa jag känner mig som nu. Men jag kan inte rå för det! Årets julklapp-utnämnandet är nog... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Några snabbisar

Kort och gott, lånat från Bittes Jul:En julafton ska vara : Kravlös och kärleksfullMan måste äta : julvört med julostMan måste lyssna på: The Christmas Waltz med She & HimKalle Anka : handlar mest om att dricka glögg och äta godisTomten : är min favorit i Tomteverkstaden (under Kalle Anka-timmen)... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Take a look in the five-and-ten, it's glistening once again

bilder via weheartitHeeej kompisar!Första adventsveckan är HÄR! Julbelysningen på Stockholms gator är tänd. Julartiklarna har plockats fram på allvar i livsmedelsbutikerna. Lugna favoriter spelar enbart julmusik. Bridget Jones-filmerna gick på tv i helgen, vilket är ett försiktigt avstamp i julfilmsä... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Vibes

Alltså... Jag vill ha klänningen Mariah har i videon! Skulle ha den varje julafton i resten av mitt LIIIV.... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Inspirerande på Panduro

*pling pling pling i glaset*  - Jag är ingen pysslare, men... Ja, ni hajar. (Jag ber om ursäkt för den extremt lama referensen till ett extreeemt trött skämt, men jag skyller på att det är tisdag. Det är alltid en fullgod ursäkt.) Vi har Panduro på andra sidan gatan från kontorets trap... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Mysigt på Espresso house

Jag är tillbaka på kontoret idag efter att ha jobbat hemma hela förra veckan och igår. Upptäckte till min MYCKET STORA glädje att julen äntligen kommit till Espresso house: Drycker med jultema (jag tog en gingerbread cookie latte) och lite julartiklar - exempelvis den återanvändbara plastmuggen med v... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Det nygamla och välbekanta

Två "pyntminnen":Den stora rosa glaskulan har jag fått av min storasyster och hennes familj. Min äldsta systerdotter hjälpte till att välja ut den och två andra som jag fick vid samma tillfälle. Tycker verkligen om att den är så EXTRA ALLT: Glitter, strass-stenar... och ännu mer glitter. 😄✨Julgrisen ... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Snön kommer i sällskap av tystnaden.

Hejsan kompisar!Jag jobbar hemifrån idag. Vanligtvis brukar jag ha tv'n eller webbradio på för att få lite bakgrundsljud, men idag har jag haft det helt tyst större delen av dagen. Det är snön som gör det.Jag slutar aldrig fascineras över hur olika tystnader kan te sig. Mina favorittystnader är nog d... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Sanna Nielsen är årets julvärd!

min första tanke är: Kul! Sanna är gullig och känns supersympatisk. Dessutom har hon ju haft en plats i mitt julfirande tillsammans med Sonja och Shirley sedan deras båda julalbum släpptes.Jag är nöjd! Hur känner ni?... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Den första riktiga snön och de första lussekatterna

Yaass, det är vad helgen bjöd på. DET GÖR MIG VÄLDIGT UPPSPELT.Jag kunde bara inte vänta längre: Jag behövde lussebullar och jag behövde det NU.... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Vintertid och november.

HEEEJ kompisar!Äntligen november! Äntligen vintertid! Äntligen SNÖ!Nåväl, snön ligger inte kvar och är väldigt blöt men det är ändå härligt att se den igen, framförallt när jag jobbar hemifrån och kan beskåda den från rätt sida av fönstret, så att säga.Att ställa om klockan är ju iofs även det en prö... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Uppvärmning för julsäsongen! I listform!

Jullåt som jag har på hjärnan: "Santa tell me" - Ariana GrandeVarm dryck: Chailatte med 3 espressoshots (!!) från Espresso house. Skeptisk? Don't knock it 'til you've tried it!via weheartitFilm jag längtar efter att se: "Elf".via googlePlagg jag längtar efter att ta fram men som det varit för milt vä... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Saffran, jul-te och årets första pyntinköp

Heeeeej!!Jag är SEN med att komma igång här i år. BUUU. Jag var ju ändå lite på g där i september, men sedan bara rasslade det till och jobbet tog upp väldigt mycket tid... och så träffade jag The Drömprins. Så hela oktober har liksom bara rusat iväg. I fredags hade vi date night och för första gånge... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Höstpärlor

Min ren/hjort (blir alltid så osäker). Jag utgick från den här bilden!Heeej!Jag är ju en ganska dålig pysslare, alltså diy:are när det kommer till pynt. Det närmaste jag kommer i den genren är nog mitt pärlande som jag upptäckte strax före förra julen. Det är liksom som en mindfulness-grej för mig, n... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Pumpkin spice and everything nice

Jag plockade upp årets första Pumpkin spice latte idag på lunchen! Eeeeeek. Blev löjligt uppspelt. Men det är så gott... och speciellt att bara få dricka den under hösten. Genialisk produktplacering av Starbucks. Men alltså det känns verkligen som höst nu?! Haha.... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Hurra!

Efter en augusti som varit späckad av sommarfester så känner jag mig mysigt redo för den första höstmånaden. Förvisso så ska jag på kräftskiva i helgen... Men det är ju å andra sidan ett väldigt tydligt tecken på att sommaren tar sina sista rosslande andetag. Jag vet ju att det är nu tiden komme... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Well, yes.

"Summer can be great and all, but halloween, thanksgiving, christmas, new years, bonfires, cold weather and cozy nights in are 100% better." - via instagram... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Grattis London: Årets första julavdelning i världen har öppnats!

Kunde inte NK eller Åhlens ta efter det här STRÅLANDE initiativet?... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Ett julinlägg! I februari! Johoorå!

Men heeeeej kompisar! Hoppas att det nya (jomen det är fortfarande relativt nytt, även om vi är snart två månader in på det) året behandlar er väl än så länge. Jag måste erkänna att jag saknar att hänga här med er... Förstås. Meeen snart är det höst och kallt igen! Hehe. ;)I ALLA FALL. Jag var tvunge... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Julen 2015 läggs till arkivet.

Hej kompisar,när jag skriver det här så är det bara en halvtimma kvar tills årets sista dygn inleds och därmed så tar julbloggsäsongen slut för den här gången för min del. Precis som jag förutspådde i början av det här året så blev det mer aktivitet igen här i år och det har verkligen varit mysi... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Jul på instagram

Jaha, så var julen... typ... över? Wäääähhhhhh. Som jag sa till min kille: Nu börjar ju min deppigaste period på hela året. De här dagarna när man vet att det dröjer SÅ LÄNGE tills det är dags för julmys igen. Elva evighetslånga månader. Elva månader av sura och oförstående miner från andra när man s... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Juldagen

Hejsan!Ville bara titta in och avge en liten rapport. :) Min julafton var så himla fin och det gick bra att vara värdinna - men jag var HELT FÄRDIG när vi gick och lade oss strax efter midnatt. Jag vaknade upp med snuva igår och den blommade ut helt under natten, så idag har jag varit helt däckad med... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #24: Julafton!

illustration via weheartitHa en UNDERBAR dag! Proppa i er godis. Moffa julmat. Drick litervis av julmust. Njut av snapsarna om ni gillar det (jag gör det inte). Och var snälla mot tomten! PUSS!... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #23

illustration via weheartitNu såg jag förvisso bitar av den här filmen i torsdags kväll, men det GÖR inget. Älskar den här klassikern. Min uppesittarkväll blir helt enkelt strået vassare av Griswold-familjens julfirande.Det känns helt overkligt att det är dagen före julafton...?! Det här åre... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Tre bilder från min 22:a december

Frukost. Sovmorgon. Guuuuud vad jag njuter av sovmorgnar nu efter praktiken! Helgerna var aldrig tillräckliga för att jag skulle hinna sova ikapp, kändes det som. Men nuså! Den här julledigheten ska ägnas åt sovmorgnar, sena kvällar (ibland - men att lägga sig tidigt och ha sovmorgon är ju också härl... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #22

illustrationer via tumblr, mangomini samt picsartIdag är jag upp för den ultimata julfilmen, såklart. Jag tröttnar aldrig på Love actually. Kanske beror det på att det är så många historier som flätas samman? Oavsett så är det en riktig stämningsättare!... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Yule tide carol being sung by a choir

Hahah, det blev så risig bildkvalité på bilderna att jag skäms. Jag får försöka ta bättre bilder imorgon, i dagsljus. Iaf så gjorde jag något idag som jag ALDRIG gjort tidigare: Jag klädde granen och det är inte dan före dan. *FLÄMT*Det har liksom varit en tradition jag inte velat rucka på, men i år ... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #21

illustration via weheartitGod moooorgon!!Vi är här! JULVECKAN har officiellt inletts! :) :) :) De kommande dagarna brukar falla in under kategorin "bråda", så varför inte varva ner med en film på kvällarna? Te, lussekatt och en ingosning i soffan. Jepp.Dagens tips på imdb.... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Christmas carpool kareoke

... Ja. Jo. Alltså.Får man inte ett glädjerus av det här så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för att ni ska få det.Joooooy to the woooorld!... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #20

illustration via weheartitOkej, nu sparkar vi igång den sista härliga, fina, mysiga julspurten. Tänk på att ta er tid att uppskatta de små sakerna de kommande dagarna och inte helt snöa in på allt som kanske behöver göras. Det blir som sagt jul ändå. Var rädda om er och var snälla mot er själva och d... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #19

illustration via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Jäähj, "Christmas nights" har fått en video!

Är ju som sagt helsåld på den här låten. Och jag är MYCKET nöjd med videon - stämningsfullt! Och rackarns mysigt med det snötäckta landskapet.Nu ska jag gå och spendera en julnatt i min sköna säng. ;) Puss!... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Julutmaningen dag 18: Jullåt

Det får bli min alarmsignal runt jul de senaste åren; "Christmas at hogwarts"! Den är faktiskt PERFEKT att vakna till - ger ett instant pirr i magen. :)... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #18

illustration via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Julutmaningen dag 17: Lugn

Det blir lite sådär "en dag här och en dag där" med den här utmaningen, men det får liksom vara så. :) Idag var min sista dag på praktiken. Imorgon ska jag sova utan något alarm ställt. "Ett päron till farsa firar jul" tog just slut på 12:an och jag ska lägga undan datorn (som faktiskt ytterst s... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Gräddsås på julbordet - oh yes.

Alltså jag vet inte hur det är med er, men varm mat utan något såsigt... är inte riktigt min grej. NÅGOT som liksom geggar till det (även om just det  uttrycket får det att låta äckligt, medges) är faktiskt ett MÅSTE för mig på julbordet!! Helst: skagenröra. Minst begärt: gräddfil och gräslök ti... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kris Jenners hall får oss alla att framstå som sparsmakade pyntare

Jag ÄLSKAR det här. Jag behöver också börja tjäna big bucks och kunna göra om min hall/entré till ett winter wonderland!... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #17

illustration via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Jonna Jintons julmagi

via jonnajinton.seFöljer ni Jonna Jintons blogg? Jag har följt henne till och från sedan hon började blogga i princip. Ibland glömmer jag bort henne för en stund och då är det alltid lika mysigt att hitta tillbaka.Jonna är fotograf och konstnär och flyttade som 21-åring (för 5 år sedan) från storstad... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #16

illustration via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
Bloggfoto saknas

Kalender #15

illustration via weheartit... Läs mer i Baby It's Cold Outside.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby